Efter manager-fyring: Her er Wozniackis reaktion

- Selvfølgelig er Caroline skuffet, for John var nærmest som et medlem af familien, siger Piotr Wozniacki, der nu afventer nyt udspil fra ledelsen i Lagardére

Amerikanske John Tobias er tilsyneladende fortid som Caroline Wozniackis agent efter mange års samarbejde (Foto: Jan Unger)
Amerikanske John Tobias er tilsyneladende fortid som Caroline Wozniackis agent efter mange års samarbejde (Foto: Jan Unger)

- Vi blev meget overraskede. Det kom helt bag på os, siger Piotr Wozniacki om den pludselige fyring af John Tobias, Carolines mangeårige manager.

Amerikaneren blev forleden opsagt af Lagardére Sports and Entertainment på en hotelbar i New York, mens advokater ryddede hans kontor i Los Angeles.

John Tobias har tit talt med Ekstra Bladet om sin klient Caroline Wozniacki. Her er han på besøg i København (Foto: Jan Unger) Tennis - 26. okt. 2015 - kl. 20:08 Carolines manager fyret på hotelbar

- Selvfølgelig er Caroline skuffet, for John var nærmest som et medlem af familien, men vi må også respektere, at der sker forskellige ting i den verden, og nu afventer vi så et udspil fra Lagardére, fortsætter Piotr Wozniacki, som endnu ikke har talt med John Tobias selv.

Til gengæld har han været i kontakt med ledelsen i Lagardére.

- De har forklaret os om en ny struktur og nye, store tanker, og nu afventer vi et udspil fra deres side.

- Men det står fast, at Caroline skal have en fast person tilknyttet. En dygtig person, som kan varetage hendes interesser på fornuftig vis.

Se også: Caroline efter sløj sæson: Derfor bliver 2016 godt

Torsdag drager han og Caroline til Kina for at deltage i årets trøstfinale, WTA Elite Trophy i Zhuhai. Her blev deltagerlisten for kort tid siden offentliggjort med Venus Willams, verdens nummer 11, som den højest rangerede.

- For mig sluttede sæsonen for et par uger siden i Linz, siger Piotr Wozniacki.

- Men Caroline har besluttet at spille den turnering, så jeg har lovet at hjælpe hende til at slutte året godt af.

Se også: Slidt Wozniacki tager modvilligt til Kina

35 kommentarer
Vis kommentarer