Annonce:
Annonce:

Efter ny Wozniacki-nedtur: Det gør ondt at se hende

Tine Scheuer og Michael Mortensen begræder Wozniackis dårlige spil og attitude i en periode, hvor hun burde udnytte, at tennistoppen enten er fraværende eller underpræsterer

Caroline Wozniacki startede 2016 på den værst tænkelige måde
Annonce:
Følg Tennis

- Det gør lidt ondt at se Caroline, for hun spiller ikke særlig godt i år. Jeg savner at se hende spille en rigtig god tenniskamp. Og det gør særlig ondt lige nu, hvor de andre topspillere ikke præsterer. Det burde være et fint afsæt for hende til at vende tilbage til Top 10.

Tenniskommentator Tine Scheuer ærgrer sig over Caroline Wozniackis dårlige sæsonstart, der har sendt danskeren helt ud af Top 20. For der er ikke tegn på bedring, vurderer hun.

- Caroline har ikke spillet til det lige nu. Hun ser trimmet ud, men hun kommer ikke rigtigt ud til boldene. Det må sidde oppe i hovedet, for hun kommer et skridt for sent af sted. Hun kommer enten lidt for tæt på eller lidt for langt fra boldene og rammer dem derfor skævt.

- Hun er ikke bange for at tabe men bange for at vinde, synes jeg. Hun spiller sig frem til mange chancer men får ikke sat den sidste bold.

Annonce:

Dubai-boss stærkt utilfreds: Virkelig skidt, Caroline

Caroline havde i denne uge hårdt brug for sejre i Doha, mener hun, men tredje runde blev endestationen i en tresætter mod Elena Vesnina, som hun plejer at banke efter behag.

- Hun får slet ikke det maksimale ud af sit potentiale lige nu. Jeg kan godt huske, hvordan det var ikke at kunne få det ud. Det er meget frustrerende.

- Men hun bliver nødt til at hænge i og vinde de kampe, hvor hun ikke spiller godt. For så kommer der en ny kamp i morgen, og det kan blive den, der forløser det hele.

Verdens nummer 118 sender Wozniacki ud i Doha

Toptræneren Michael Mortensen besøgte Caroline Wozniacki i Florida under opstarten til den nye sæson og trænede senere nogle dage med hende i Danmark. Dengang var han meget opmuntret:

- Hun var på! Det var vigtigt for hende.

- Men når jeg ser hende spille kampe nu, så er spillet alt for forudsigeligt og endimensionelt.

Annonce:

- Jeg savner lidt risikovilje. Hun skal jo ikke bare forcere, men jeg savner nogle flere lag i hendes spil og nogle temposkift. Hun spiller lidt for fladt, og det er altså guf for de fleste af hendes modstandere at få bolden serveret i hoftehøjde, påpeger han.

Hyggede med Caroline: Amerikansk skidronning smed også tøjet

- Og så savner jeg noget attitude og udstråling, noget vildskab og spontanitet. Et signal om, at det her er altså vigtigt for hende.

- Men det værste er, at de andre har mistet respekten. De giver tydeligt udtryk for, at de tror på, at de kan slå hende, og de bliver ved at kæmpe til det sidste.

- Det er vigtigt, at hun snart får genskabt den respekt ved at opnå et resultat, der giver respekt. Ved at slå en Top 10-spiller. Det skal helst komme i USA i den kommende periode, siger han med henvisning til de store turneringer i Indian Wells og Miami.

I næste uge spiller Caroline Wozniacki dog først i Monterey i Mexico.

Annonce:

I februar optrådte Wozniacki i den prestigefyldte 'Swimsuit edition' hos Sports Illustrated. Her fortæller hun og modellen Nina Agdal om, hvordan de holder sig lækre. Agdal optrådte i selvsamme udgave af udgivelsen (Video: AP)

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: