Efter sit livs triumf: Nu kan Caroline skrive historie

Caroline Wozniacki er blandt de fem spillere, der er nomineret til WTA's Player of the Year-pris

Caroline Wozniacki kan krone sæsonen med mere hæder. Foto: AP
Caroline Wozniacki kan krone sæsonen med mere hæder. Foto: AP

Tennisstjernen Caroline Wozniacki er blandt de fem spillere, der senere på året kan blive kåret som årets spiller af kvindernes tennisorganisation, WTA.

Mandag figurerer hendes navn blandt de fem nominerede til Player of the Year på WTA's hjemmeside.

Wozniacki, der er nummer to på verdensranglisten, har særligt gjort sig fortjent til at være med i kvintetten, fordi hun i januar vandt karrierens første grand slam-titel i Australian Open.

Sæsonens øvrige grand slam-vindere er også blandt de nominerede.

Det drejer sig om French Open-mesteren og verdensetteren, Simona Halep, fra Rumænien Wimbledon-vinderen Angelique Kerber fra Tyskland samt japaneren Naomi Osaka, der vandt US Open.

Den femte nominerede er tjekken Petra Kvitova, der er spilleren med flest WTA-titler i denne sæson. Fem er det blevet til.

Wozniacki nåede op på tre titler med søndagens triumf i China Open - hendes første siden sommerens græssejr i Eastbourne.

Danskeren var også nomineret til prisen sidste år, men da løb spanieren Garbine Muguruza med hæderen.

Bliver Wozniacki tildelt prisen i år, vil det være første gang i karrieren.

Internationale tennismedier har stemmeret indtil 12. oktober. Vinderen i denne og i en række øvrige kategorier bliver offentliggjort i Singapore 19. oktober - to dage inden WTA Finals begynder i byen.

Turneringen, der spilles fra 21. til 28. oktober, har deltagelse af sæsonens otte bedste spillere. Fem spillere er sikre på en plads på nuværende tidspunkt, og det er netop de fem nominerede til Player of the Year-prisen.

Den er hjemme - Caroline skriver historie

Klar til yndlingsmodstander: Super-Wozniacki i finalen

Wozniackis semifinale-modstander fundet