Annonce:
Annonce:

Efter tilsvining: Nu svarer Caroline igen

’Jeg er stolt af at bære fanen, det er en kæmpe ære’, reagerer Wozniacki på kritikken, mens hendes manager hæfter sig ved, at 40 procent bakker hende op i afstemning

Sådan så det ud, da Caroline blev præsenteret som dansk fanebærer
Annonce:
Følg Tennis

Caroline Wozniacki reagerer kortfattet men kontant på den krasse kritik af hende som dansk fanebærer ved OL i Rio de Janeiro til sommer.

’Alle har ret til en mening’, konstaterer hun i en mail til Ekstra Bladet, som bad om hendes reaktion på kritikken, som primært går på, at hun bor i Monaco og ikke betaler skat i Danmark, lige som andre anfører, at det er imod den olympiske ånd, at have en velhavende atlet til gå forrest under indmarchen.

Wozniacki svines til: Derfor er hun det forkerte valg

Desuden svarer godt 60 procent af op mod 20.000 læsere på eb.dk ’nej’ til følgende spørgsmål: ’Er Caroline Wozniacki det rigtige valg som dansk fanebærer, selvom hun bor i Monaco og ikke betaler skat i Danmark?’

- Jeg er stolt af at bære fanen, det er en kæmpe ære. Ellers har jeg ingen kommentarer, skriver hun.

Hendes manager Mikkel Nissen har ligeledes svaret pr. mail:

Annonce:

- Vi kommenterer normalt ikke på læserbreve. Jeg synes bare, vi skal glæde os over, at Caroline i en lang årrække har givet og fremover vil give Danmark en helt enestående flot PR i udlandet, og at hun er stolt af at være dansk, skriver han.

Desuden stiller han spørgsmålstegn ved afstemningens validitet:

- I relation til afstemningen indeholder denne type alt for mange usikkerhedsmomenter og er ikke repræsentativ.

Wozniacki: OL-guld større end grand slam

- Jeg har dog stadig med stor glæde bemærket, at ca. 40 procent af stemmerne mener, at Caroline er det helt rigtige valg i blandt ca. 100 atleter på det danske hold.

- Det må siges at være en rigtig flot statistik, da det må antages, at de sidste 60 procent skal fordeles udover ca. 100 danske atleter. Og der er mange fantastiske atleter på det danske hold, lyder det fra Mikkel Nissen.

Caroline Wozniacki blev fredag præsenteret som olympisk fanebærer på Københavns Rådhus.

Annonce:

Danmark er et af de første lande til at udnævne en sådan, og kun Kosovo og Iran har offentliggjort deres. Præsidenten for Spaniens olympiske komite, Alejandro Blanco, har dog også foreslået en tennisspiller som fanebærer, nemlig Rafael Nadal.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: