Efter uskøn start: Caroline cruiser i semifinalen

Efter en uskøn start besejrede Wozniacki tyske Andrea Petkovic med 7-5, 6-1 og møder stortalentet Belinda Bencic

Der var igen i dag grund til at smile for Caroline Wozniacki, der spillede sig videre til semifinalen (Foto: AP)
Der var igen i dag grund til at smile for Caroline Wozniacki, der spillede sig videre til semifinalen (Foto: AP)

Det startede uskønt, men efter en times spil fandt Caroline Wozniacki for alvor melodien og slog Andrea Petkovic i Eastbournes kvartfinale med 7-5, 6-1.

Det var danskerens fjerde sejr i træk over tyskeren, som endnu kun har vundet deres allerførste opgør i Miami i 2011.

Poul Duvill har endnu engang herset med Caroline Wozniacki (Foto: Anthon Unger) Tennis Tre ugers tæsk til Caroline

Kampen startede på et spillemæssigt ringe niveau fra begge spillere, og ingen af dem formåede heller at sætte ret mange førsteserver ind. Wozniacki tabte sit indledende serveparti, men det blev såmænd mønsteret i den næste halve time, hvor det langt fra var nogen fordel at serve.

Caroline var således den første, der holdt serv – og det var til 4-3. Kort efter brød hun for fjerde gang og kunne således serve sættet hjem. Det gjorde hun ikke. Tværtimod blev hun for passiv og lavede et par lette fejl, og så kunne Petkovic både bryde og siden udligne.

Caroline Wozniacki fandt i sæsonens anden kamp på græs for alvor formen (Polfoto) Tennis Caroline finder græsformen med flot sejr

Her var det som om, en temmelig utilfreds Wozniacki fik hanket op i sig selv og gik lidt op i gear. Der kom lidt mere appel i grundslagene, og efter en lille time kunne hun flugte sættet hjem.

Humøret var i top hos Caroline Wozniacki efter en sejr, hvor hun også for alvor fandt græsformen (Foto: AP) Tennis Glad Caroline: Altid sjovt mod Svetlana

Danskeren var kampen igennem gode venner med den elektroniske linjedommer, Hawkeye, og med hjælp fra sådan en afgørelse brød hun millimeterskarpt til 2-0 i andet sæt.

Der var mere ro på spillet nu og mere snert i serven, mens modstanderen blev mere og mere frustreret og flittigt fejlende på selv de mest oplagte ’straffespark’.

Næste brud til 4-0 cementerede, at der nu var klasseforskel. Tyskeren fik pyntet kosmetisk, men andet sæt varede kun en halv time, før Caroline slagflugtede sejren hjem – denne gang med baghånden.

 

I fredagens semifinale møder hun det 18-årige supertalent, Belinda Bencic fra Schweiz, og her har Caroline noget at hævne. Danskeren var nemlig mere end utilfreds, da hun i marts måtte forlade Indian Wells efter et nederlag til teenageren i to sæt. En modstander, som hun i det første møde i Istanbul sidste år gav to såkaldte ’æg’.

Caroline Wozniacki vil gerne lave tv (Foto: AP) Tennis Ny talent-vært: Wozniacki afslører tv-drøm

Med semifinalen har Wozniacki foreløbig matchet sit resultat og forsvaret sine 185 point fra sidste år i Eastbourne.

_____________________________________________________________________________________

EB Sporten er kommet på Snapchat. Add os ved at søge på navnet 'ebsport'. Vi snappes ved!

48 kommentarer
Vis kommentarer