Ekslusiv stjernesnak: Kevin og Caroline følger hinanden tæt

Caroline Wozniacki og Kevin Magnussen har begge hele kloden som arbejdsplads - og drømmene deler de af et godt fighterhjerte

Selv om Kevin Magnussen og Caroline Wozniacki aldrig har mødtes, så følger de hver især den andens karriere og kan sagtens se ligheder i deres ellers forskellige sportsgrene. (Foto: Jan Sommer og DPA)
Selv om Kevin Magnussen og Caroline Wozniacki aldrig har mødtes, så følger de hver især den andens karriere og kan sagtens se ligheder i deres ellers forskellige sportsgrene. (Foto: Jan Sommer og DPA)
Følg Tennis

De repræsenterer begge Danmark på den helt store udebane, hvor bevågenheden er intens, og hvor kritikernes domme over de aktuelle præstationer falder prompte.

Derfor er det ikke overraskende, at Kevin Magnussen og Caroline Wozniacki følger hinandens karrierer i to af de helt store, globale idrætsgrene.

Hvor det 22-årige motortalent i øjeblikket er henvist til Formel 1-bænken og gør alt for at kæmpe sig tilbage i feltet, har den knap tre år ældre tennisstjerne efterhånden længe tilhørt verdenstoppen.

Kevin drømmer om NASCAR og IndyCar

Men drømmene deler de af et godt fighterhjerte. Om verdensmesterskaber og grand slams. Og betingelserne i en hverdag med hele kloden som arbejdsplads.

Ekstra Bladet har bedt dem begge om at beskrive, hvordan de ser på hinanden som sportsfolk på den afstand, der fysisk altid vil være på de to omfarende atleter, men som dog altid bare er et par hurtige klik væk.

Wozniacki scorer nyt stort sponsorat

Kæmpe respekt, Caroline

Med tjansen som tredjekører i denne sæson hos McLaren-Honda har Kevin Magnussen noget bedre tid til at følge andre sportsgrene end i fjor.

Hvilket han også gør.

Fodbold er stadig yndlingssporten uden motor, og når den danske racerkører besøger sit hjemland, ynder han også at lægge vejen forbi Parken for at se FC København spille i Superligaen.

I forbindelse med grandprixet i Spanien i sidste måned fik den 22-årige dansker også sat hak ved en stor international fodboldkamp, da han på Camp Nou så Barcelona udradere Bayern München.

Når han tænder for tennis i fjerneren, er det for at følge Caroline Wozniacki, ligesom han også følger hende på Twitter. Og mobiltelefonen er hyppigt benyttet, især ude til grandprix-weekender.

- Jeg følger med og hører om tennis. Caroline er en pige, der bliver skrevet rigtig meget om. Jeg vil dog ikke sige, at jeg er en kæmpe tennis-entusiast.

- Men jeg har kæmpe respekt for de ting, hun har opnået, siger Kevin Magnussen til Ekstra Bladet.

- Og jeg synes, hun virker som en sød pige med begge ben på jorden.

- Når hun at vinde en grand slam?

- Det har jeg ingen anelse om overhovedet. Men jeg håber det!

Kevin Magnussens kollega Jenson Button og flere af rivalerne i Formel 1-feltet har ligesom Caroline Wozniacki bopæl i Monaco. Mange af dem lever som Wozniacki glamourøse liv både på de sociale medier og på virkelighedens røde løbere.

Her holder det danske Formel 1-håb sig lidt mere i baggrunden med vægt på andre ting.

- Jeg er ret meget nede på jorden og nyder et helt almindeligt liv. Jeg sætter pris på helt små ting i livet, hvis man kan sige det sådan, siger Kevin Magnussen.

Han samler dog stadig flere point hos flyselskaberne ved at rejse verden rundt som McLarens tredjekører med fuldt fokus på hurtig tilbagevenden til motorsportens fineste selskab.

Mere fra Ekstra Bladet+

Pape blev pelset af sin egen flok

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+