Ekspert roser skadet Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki har god tid til at komme sig ovenpå skaden, hun pådrog sig mandag, vurderer tidligere topspiller

Caroline Woznaicki fik behandling i 1. sæt af kampen mandag morgen. Kort tid efter trak den danske spiller sig. (Foto: AP)
Caroline Woznaicki fik behandling i 1. sæt af kampen mandag morgen. Kort tid efter trak den danske spiller sig. (Foto: AP)

Caroline Wozniacki har mindre end en uge til at komme sig over den skade i håndleddet, der mandag fik hende til at trække sig med en skade fra WTA-turneringen Apia International i Sydney.

Men det er bestemt også muligt, mener Tine Scheuer-Larsen, der kommenterede kampen for TV3 Sport.

- Hun har nogle dage til at få noget behandling. Sådan som jeg har forstået det, er der tale om noget betændelse i håndleddet. Hun (Wozniacki, red.) sagde, at der var ømhed, når hun ikke holdt på ketsjeren, hvilket kan tyde på betændelse.

- Hun er omgivet af dygtige folk og får noget behandling. Så jeg er optimistisk, siger Scheuer-Larsen til Ekstra Bladet.

Hun er slet ikke i tvivl om, at det var klogt af danskeren at stoppe, så snart der var smerter.

Tennis Wozniacki: Det blev værre og værre

Tennis Åh nej: Caroline stoppet af skade før Australian Open

- Når man er med i en turnering, vil man selvfølgelig gerne vinde. Al fokus skal dog være på Grand Slam-turneringerne, så det var fornuftigt af hende at trække sig.

Har brug for kampene
- Jeg glæder mig dog over de kampe, hun spillede i Auckland, så hun har nogle stykker i benene. Caroline er en af de spillere, der har brug for det. Og modsat mange andre bliver hun jo ikke så hurtigt træt, siger Scheuer-Larsen, der trods skaden er optimistisk omkring Wozniacki i årets første Grand Slam-turnering.

- Der er al mulig grund til at være optimistisk oven på det seneste halve år - og denne start på 2015. Hun tabte ganske vist til Venus (Williams, red.) i finalen lørdag. Men det er første gang, hun gør det så godt i opvarmningen til Australian Open. Det holder mit humør højt, siger hun.

Der trækkes senere på ugen lod til Australian Open, hvor Wozniacki tidligere har været i semifinalen.

TV: Baghånden giver Caroline skade

0 kommentarer
Vis kommentarer