Eksperter i vildrede om Wozniacki

Caroline Wozniackis uventede nederlag forstærker iagttageres skepsis omkring hendes muligheder i grand slam-regi

Wozniacki startede 2016 på den værst tænkelige måde

MELBOURNE (Ekstra Bladet): I det store presserum på Melbourne Park fik Caroline Wozniackis uventede nederlag flere garvede reportere til at ryste vantro på hovedet.

Ekstra Bladet spurgte et par af dem, hvorvidt de stadig tror, danskeren kan vinde en grand slam, og hvad der i så fald skal til for at nå målet.

Canadiske Stephanie Myles, der blandt andet skriver for Montreal Gazette, vil strække sig et ’måske’.

- Fordi hun kun er 25 år og stadig har tiden for sig. Men hun har også været på turen længe, og hendes stil er meget krævende. Hun virker mærket af det, og hun skal finde en måde at blive frisk på og finde gnisten igen.

Troels Christensen - 18. jan. 2016 - kl. 12:06 Kommentar: Få dig en mentaltræner, Caroline

- Jeg mistænker hendes maratonløb for at have skadet hende sidste år, hvor hun var meget skadet og efterhånden rystet på sin selvtillid.

- Hun har forberedt sig godt til sæsonen, ja, men når det kommer til kampe, er det noget helt andet. Det hører man tit pigerne sige: ’Jamen, jeg har trænet så godt’. Men hun håndterer jo ikke sin modstander i dag.

- Hun har været nummer et og i grand slam-finaler, men det bliver sværere og sværere. Og hvis hendes iver efter en slam allerede går hende til hovedet i første runde, så er hun lidt på den, mener hun.

Lars Reinefeld fra det tyske telegrambureau, DPA, har tabt troen på Wozniacki.

- For et par år siden troede jeg på det, men det gør jeg ikke længere. Hun har stadig problemer med at lukke kampene. Hun mangler stadig power til at diktere kampene og vinde en kamp som i dag i to sæt.

Unge spillere som Belinda Bencic kommer bagfra og er ved at overhale hende. Og så er hun stadig sammen med sin far. Når du er sammen med de samme i mange år, så er det svært at udvikle sig.

- Hun har altid kunnet løbe i timevis, men hun er ikke godt nok klædt på til at styre kampene. Og måske har hun slet ikke hovedet til det.

  Tennis - 18. jan. 2016 - kl. 09:44 Smadret Caroline sætter ord på fiasko: Derfor gik det galt

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen