Er han spritstiv? Hollywood-stjernen får alle til at måbe

Hollywood-stjernen Woody Harrelson var som læssevis af andre kendisser på plads til Wimbledons afsluttende kampe. Og han skuffede ikke

Woody Harrelson på tilskuerpladserne under herresinglesemifinalen fredag. Foto: Ray Tang/London News Pictures via ZUMA Wire/Ritzau Scanpix
Woody Harrelson på tilskuerpladserne under herresinglesemifinalen fredag. Foto: Ray Tang/London News Pictures via ZUMA Wire/Ritzau Scanpix

Både fredag og lørdag bød på sindsoprivende kampe ved Wimbledon.

Mens Roger Federer og Rafael Nadal gav opvisning i fredagens forrygende semifinale, tog damesinglefinalen og herredoublefinalen over lødag og bød på først tæsk til Serena Williams og siden langstrakt drama med colombiansk triumf i doublen.

Begge dage fik Woody Harrelson lov at opleve showet fra første parket.

Hollywood-stjernen havde taget turen over Atlanten, og tv-billeder fra især lørdagens kampe viser, at den Oscar-nominerede skuespiller havde nogle interessante timer på Centre Court.

Så interessante, at han begyndte at trende ret så voldsomt på Twitter både under og især efter kampene.

For Woody så vissen ud. Sådan godt og gammeldags besoffen og spritstiv.

På et tidspunkt fangede tv-kameraerne ham, mens hans tunge var i gang med at ordne hele arealet omkring munden.

Så var der episoden, hvor han enten var rendt på toilettet eller i baren - og ikke fik lov at komme ind igen af vagten. Det udnyttede han dog til lige at nappe sig en tår fra flasken.

Kort efter lykkedes det så at komme retur, da der var ophold i spillet.

Og så var der hans eminente reaktion, da Nicolas Mahut fik bolden lige i skridtet. I øvrigt efter at han forinden var blevet ramt lige i ansigtet af bolden.

Woody var langt fra den eneste kendis, der prydede tribunerne lørdag.

Hertuginden af Sussex, Meghan Markle, hertuginden af Cambridge, Kate Middleton, Kates søster, Pippa Middleton, med sin mand, James Matthews, Theresa May og hendes mand, Phillip, de engelske skuespillerinder Lily James og Jodie Whittaker, tennis-legenderne Virginia Wade og Martina Navratilova og den berømmede engelske skuespiller Sir Mark Rylance.

Ingen af dem kunne dog måle sig med Woody.

Foto: Adam Davy/Ritzau Scanpix
Foto: Adam Davy/Ritzau Scanpix
 

114 kommentarer
Vis kommentarer