Færdig som sportsnavn: Her er Wozniacki-kærestes nye job

David Lee skal arbejde indenfor for forretningslivet med venturekapital

David Lee er færdig i basket, men klar til at indtage forretningsverdenen. Foto: Linda Johansen
David Lee er færdig i basket, men klar til at indtage forretningsverdenen. Foto: Linda Johansen

Den danske tennisstjerne, Caroline Wozniacki, har haft et forrygende 2017, hvor hun sluttede af med at vinde sæsonfinalen. Det krydrede hun lige med en forlovelse med amerikanske David Lee, der selv har haft en flot karriere i NBA.

Den karriere er dog slut nu, da han har besluttet sig for, at gå på basket-pension. Som han tidligere har fortalt, så var der bud efter ham i sportsverdenen, men han kaster sig i stedet ud i nye eventyr i forretningsverden.

David Lee løfter sløret: Wozniacki-lykke årsag til mit stop

Det er Chamath Palihapitiya, der er medejer og bestyrelsesmedlem i Golden State Warriors, hvor Lee spillede fra 2010 til 2015, der har inviteret Caroline Wozniackis kommende mand ind i branchen, hvor han skal arbejde som venture kapitalist. Nu kan kan så få lov til at arbejde sig op igennem rækkerne, som det også var tilfældet i basket-karrieren.

Han kommer til at dele sin tid mellem San Francisco og Manhattan, men mon der ikke også bliver tid til at se en smule tennis, når den karavane kører igen?

Har ikke en chance
David Lee kunne faktisk selv være endt med at spille tennis. Det valg måtte han træffe som 11-årig - og hvis det ikke er gået op for dig endnu, så valgte han basketball.

- Jeg har ikke rørt en ketsjer siden. Alligevel troede jeg, at jeg nok kunne tage et parti eller to fra Caroline. Jeg blev klogere. Jeg skal være heldig, hvis jeg kan få et point, har han tidligere fortalt til ESPN.

Faktisk må vi håbe, at livet i forretningsverden bliver en noget sjovere oplevelse for ham end at stå på tennisbanen over for Wozniacki, for det lyder på ingen måde rart ud fra det interview, han har givet til Tampa Bay Times.

- Det er ikke en rar oplevelse, for hun er meget konkurrencedygtig, og der er ikke rigtig noget, jeg kan gøre. Jeg kan stadig serve nogenlunde, og jeg er stadig ret god, når jeg kommer op til nettet. Men timingen i grundslagene - og så med min højde - det er ikke let, siger han.

Med sine 2,06 meter giver det måske mening, at han valgte basketballen i sin tid.

Caroline afslører kærestens overraskende karriere-krav

Uventet frieri: Her overraskede basket-stjernen Caroline