Favoritten bader sig videre

Rafael Nadal slog nemt argentinsk modstander og spillede sig dermed i tredje runde i French Open

Rafael Nadal er videre i French Open. Foto: AP
Rafael Nadal er videre i French Open. Foto: AP

Topseedede Rafael Nadal havde torsdag ingen problemer med at fortsætte sin jagt på endnu en triumf ved French Open.

I anden runde mødte den spanske gruskonge Guido Pella fra Argentina, og argentineren fik enorme udfordringer i opgøret, der varede i 65 minutter.

Rafael Nadal vandt kampen suverænt 6-2, 6-1, 6-1, og han er dermed klar til tredje runde, hvor franske Richard Gasquet venter.

31-årige Nadal har aldrig tabt til Gasquet i deres hidtidige 15 møder på tennisbanen, og han ser frem til mødet med franskmanden, som han har kendt længe.

- Jeg er virkelig glad. Jeg spillede mere aggressivt end i første runde, og det glæder mig meget.

- Richard (Gasquet, red.) er en af mine gode venner. Vi har kendt hinanden, siden vi var 11-12 år, så det bliver meget specielt at møde ham på så vigtig en bane (Philippe Chartrier, red.) for min karriere, siger Rafael Nadal efter sejren ifølge AFP.

I første runde besejrede Nadal den italienske kvalifikationsspiller Simone Bolelli.

Her måtte den spanske grusspecialist dog arbejde noget hårdere for sejren i en kamp, der strakte sig over to dage på grund af regnvejrsafbrydelse.

Nadal måtte afværge fire sætbolde, inden han sikrede sejren på 6-4, 6-3, 7-6.

Rafael Nadal har vundet French Open ti gange i karrieren, og den seneste triumf på Roland Garros-anlægget i Paris kom i fjor.

Guido Pella, som altså blev sendt ud torsdag, er aldrig nået længere end anden runde i grand slam-turneringen.

Simona Halep er videre til tredje runde. Foto: AP Tennis Verdens bedste stormer videre

Caroline Wozniacki havde ikke de store problemer i sin 2. runde-kamp i Paris. Foto: Ritzau Scanpix Tennis Caroline efter ydmygelse: Det var hun vist ikke vant til

Rafa Nadal på plads til Atlético Madrid-Arsenal torsdag aften - og senere tog han til manges undren også et Atlético Madrid-halstørklæde på. Foto: All Over Europa League Stjernens mystiske opførsel: - Du er den ultimative slange!

0 kommentarer
Vis kommentarer