Federer åbner med nervøs sejr i favoritturnering

Roger Federer kom på hårdt arbejde i første runde af Wimbledon-opvarmningsturneringen i Halle

Roger Federer skal måske lige bruge et par kampe til at tune sig ind på græsunderlaget i Halle. (Foto: AP/David Vincent)
Roger Federer skal måske lige bruge et par kampe til at tune sig ind på græsunderlaget i Halle. (Foto: AP/David Vincent)

Roger Federer har vundet et hav af titler i sin imponerende karriere, men få steder har den 33-årige schweiziske tennisstjerne haft det bedre end i den årlige græsturnering i den tyske by Halle.

Federer er nået frem til finalen de sidste ni gange, han har været med i turneringen, og han har vundet de syv af dem.

Men den vante suverænitet udeblev, da han mandag aften åbnede 2015-udgaven af Halle Open med en sejr i tre sæt over tyskeren Philipp Kohlschreiber.

(Foto: AP) Tennis Nadal skriver historie med finalesejr i Stuttgart Open

Federers spil virkede usikkert og en smule nervøst, men efter hårdt slid kunne han trods alt glæde sig over at være klar til anden runde med sejrscifrene 7-6, 3-6, 7-6.

- Det var et stykke hårdt arbejde for mig. Jeg er ked af det på Philipps vegne. I sidste ende var det også et spørgsmål om held, for sejren kunne være gået til begge sider. Alt i alt er jeg dog tilfreds med præstationen mod en svær modstander, siger Federer.

Han møder i anden runde enten letten Ernests Gulbis eller ukraineren Sergiy Stakhovsky.

Tennis Nadal klar til græsfinale i Stuttgart

Turneringen er en af de traditionelle opvarmningsarrangementer til sommerens store højdepunkt, Wimbledon.

0 kommentarer
Vis kommentarer