Federer dropper Grand Slam-turnering

Efter flere ugers pause har Roger Federer valgt også at skippe grand slam-turneringen French Open

Tennisspilleren Roger Federer vil spare sig selv og dropper at stille op til grand slam-turneringen French Open.

I stedet vil schweizeren satse på turneringerne på græs og hardcourt, som er underlag, der passer ham bedre end grus.

- Beklageligvis har jeg besluttet ikke at stille op i French Open. Jeg har arbejdet hårdt både på og uden for banen i den seneste måned.

- Men for at spille på ATP World Touren i mange år endnu føler jeg, det er bedst at skippe grussæsonen i år og forberede mig til græs- og hardcourt-sæsonen, siger Federer til sin egen egen hjemmeside.

Roger Federer dropper French Open. Foto: AP
Roger Federer dropper French Open. Foto: AP
 

Dermed vil 35-årige Federer satse på årets tredje grand slam-turnering, Wimbledon.

Federer vandt årets første grand slam-turnering, Australian Open, og har vundet samlet 18 grand slam-titler i karrieren.

- Starten af året har været magisk for mig, men jeg må erkende, at min programplanlægning vil være nøglen til min holdbarhed fremadrettet.

- Derfor har mit hold og jeg konkluderet, at det ikke var i min bedste interesse i forhold til min tennis og fysiske forberedelse for resten af sæsonen at spille en enkelt grusturnering.

- Jeg vil savne de franske fans, som altid har støttet mig. Jeg ser frem til at se dem på Roland Garros næste år, siger Federer.

Tennis Gruskongen Nadal fejer igen alle af banen

Den gamle rumænske stjerne, Ilie Nastase må kigge langt efter årets Wimbledon efter at være kommet med racistiske udtalelser om den syv-dobbelte vinder, Serena Williams (Foto: AP) Tennis Udelukket af Wimbledon: Bittert modangreb fra legenden

Andre Agassi spillede uden underbukser fra 1999 og resten af sin karriere (Foto: AP) Tennis Agassis hemmelighed: Tennis uden underbukser