Federer dropper indledning på Davis Cup-forsvar

Roger Federer er ikke med, når Schweiz i marts indleder forsvaret af Davis Cup-titlen mod Belgien

Det var ikke mindst takket være en godt spillende Roger Federer, at Schweiz sidste år vandt Davis Cup for første gang. (Foto: AP/Christophe Ena)
Det var ikke mindst takket være en godt spillende Roger Federer, at Schweiz sidste år vandt Davis Cup for første gang. (Foto: AP/Christophe Ena)

Det schweiziske tennisfænomen Roger Federer fik i den forgangne sæson føjet en Davis Cup-triumf til sit imponerende CV, da Schweiz slog Frankrig i finalen.

Men Federer prioriterer ikke at være en del af det schweiziske hold, der indleder titelforsvaret i næste måned.

Fredag offentliggjorde Federer sit program for de kommende måneder, og det inkluderer ikke Schweiz' 1/8-finale ude mod Belgien, der spilles fra 6. til 8. marts.

Så er Carlsen ikke længere på toppen på en uheldig liste (Foto: AP) Tennis Kenneth Carlsen har mistet sin kuriøse taber-rekord

Heller ikke det andet schweiziske topnavn, verdens nummer 8, Stan Wawrinka, stiller op til kampen. Det meddelte han fredag.

Federer skal næste gang i aktion i Dubai fra 23. februar, inden han fortsætter på hardcourt ved turneringen i Indian Wells.

Fra 12. april indleder han grussæsonen i Monte Carlo, hvorefter han spiller med i Madrid og Rom, inden sæsonen på det røde underlag kulminerer ved French Open.

Andry Murray er for fjerde gang klar til finalen i Australian Open. (Foto: AP) Tennis Murray uddeler æg i Australian Open-semi

Traditionen tro varmer han efterfølgende op til Wimbledon på græsset i tyske Halle.

Federer har vundet 17 grand slam-turneringer i karrieren, men den seneste ligger snart tre år tilbage ved Wimbledon i 2012.

0 kommentarer
Vis kommentarer