Federer fortsætter succesen i Halle

Roger Federer er klar til semifinalen i græsturneringen i Halle, som er opvarmningsturnering til Wimbledon.

Efter en skidt start på turneringen er Roger Federer atter på finalekurs i Halle. (Foto: AP/David Vincent)
Efter en skidt start på turneringen er Roger Federer atter på finalekurs i Halle. (Foto: AP/David Vincent)

Roger Federer er klar til semifinalen ved græsturneringen i tyske Halle. Det stod klart, at da han fredag besejrede tyske Florian Mayer 6-0,-7-6 i en kamp, der tog lidt over én time.

ATP-turneringen i Halle er en af de traditionelle opvarmningsarrangementer til sommerens store højdepunkt, Wimbledon, og det er en turnering, som Federer har særdeles gode erfaringer fra.

Roger Federer skal måske lige bruge et par kampe til at tune sig ind på græsunderlaget i Halle. (Foto: AP/David Vincent) Tennis Federer åbner med nervøs sejr i favoritturnering

Den 33-årige schweizer er nået til finalen de seneste ni gange, han har deltaget, og han har vundet turneringen syv gange.

Roger Federer blev sendt ud af French Open allerede i kvartfinalen i år, da han tabte til landsmanden, og den senere vinder, Stanislas Wawrinka, i kvartfinalen, og derfor satser verdens nummer to på at tanke selvtillid i græsturneringen, som han vandt i fjor.

Der var kontant afregning ved kasse 1, da Stanislas Wawrinka bankede sig videre i græsturneringen i Queens. (Foto: AP/Tim Ireland) Tennis French Open-mesteren slår komet i flyvende græsåbning

Federer møder i semifinalen kroaten Ivo Karlovic, der har spillet overbevisende i turneringen indtil nu.

0 kommentarer
Vis kommentarer