Fem sportsstjerner smider tøjet - men hvor er Caroline?: Se billederne her

To tennis-spillere, en gymnastik-pige og en golf-dame smider tøjet i den nye udgave af Sports Illustrated, der for første gang i historien også har en ben-amputeret sportskvinde med

Eugenie Bouchard er blandt de fem sportsstjerner, der er med i Sports Illustrateds legendariske magasin, hvor Caroline Wozniacki de seneste tre år har smidt tøjet. Foto: All Over
Eugenie Bouchard er blandt de fem sportsstjerner, der er med i Sports Illustrateds legendariske magasin, hvor Caroline Wozniacki de seneste tre år har smidt tøjet. Foto: All Over
Følg Tennis

Har smidt tøjet med Wozniacki: Før skammede jeg mig over min krop

I både 2015, 2016 og 2017 har Caroline Wozniacki været med i Sport Illustrateds badetøjs-udgave, 'Swimsuit Edition', men denne vinter er danskeren for første gang i fire år ikke med i magasinet.

2018-udgaven indeholder i stedet smukke billeder af fem andre sportsfolk. Der er tale om Wozniackis tenniskollegaer Sloane Stephens og Eugenie Bouchard samt golf-spilleren Paige Spiranac, gymnastik-pigen Aly Raisman og para-snowboarderen Brenna Huckaby.

Eugenie Bouchard og Aly Raisman var også med sidste år, hvor det var sammen med Caroline Wozniacki og Serena Williams og gymnastik-pigen Simone Biles, mens Wozniacki året før havde selskab af ski-stjernen Lindsey Vonn og UFC-fighteren Ronda Rousey. Rousey og Wozniacki var også begge med i 2015.

Tennisstjernen Bouchard bemærker forskellen ved at have været med før.

- Det var definitivt nememre denne gang! Jeg var meget mindre nervøs, og jeg følte, jeg havde erfaringen fra sidste år, og det hjalp mig her anden gang. Jeg bad faktisk MJ om, at ‘go for it’ denne gang, fordi jeg følte mig så komfortabel, siger tennisspilleren til magasinets hjemmeside og henviser formentlig til magasinets redaktør.

Kjolen går op efter fem sekunder: 'Jeg var skrækslagen!'

OL-stjernen søger hjælp: 'Håber de kan finde mig en mand'

For Sloane Stephens var der derimod tale om debut i magasinet, og det er en stor ting.

- Jeg har altid elsket det smukke ved ‘Sports Illustrated Swimsuit’ og tænkt, at det ville være fantastisk at være en del af det en dag, siger Stephens.

- Helt ærligt så troede jeg aldrig, jeg ville få muligheden. Men da muligheden bød sig, sagde jeg ja med det samme, fordi jeg er stolt over at være en del af det, siger Stephens, der blev fotograferet på en strand i Aruba.

Håndboldspiller og feminist: Jeg burde ku' gå nøgen gennem byen uden nogen rørte ved mig!

Sportsstjerne vil ikke ud af sengen: Jeg er virkelig ensom

Mens tennisspillerne nok er kendt af sportsinteresserede verden over, så er 22-årige Brenna Huckaby nok mere ukendt for de fleste. Hun er da også den første para-atlet nogensinde til at komme i magasinet.

- Jeg har ikke altid været lige komfortabel med min krop. Da jeg var teenager, ville jeg altid have shorts på udover min badedragt. Jeg var bange for, hvad folk ville tænke om mig, for jeg tænkte ikke ret høje tanker om mig selv, siger Huckaby ifølge The Independent.

- Først da jeg fik min datter fandt jeg ud af, at min krop var mere end et objekt. Her fandt jeg ud af, at min krop er et værktøj, et stærkt og kraftfuldt værktøj, der tager mig fra oplevelse til oplevelse. Da jeg fandt ud af det, så elskede jeg endelig min krop, siger Huckaby.

Gymnasten Aly Raisman har senest været i medierne, fordi hun var en af de mange piger, der blev seksuelt udnyttet af den nu 54-årige sportslæge Larry Nassar, der har fået mellem 40 og 125 års fængsel.

Nu optræder hun uden ret meget tøj på i magasinet, ligesom hun har fået taget nogle flere billeder i magasinets kampagne 'In Her Own Words', hvor hun har tekster på kroppen, der hentyder til, hvad hun har været igennem.

- Jeg tror på, at alle er overlevere af et eller andet. Ofte føler vi os presset til at holde på tingene og være en del af de sociale mediers tidsalder, hvor man opfører sig som om, alt er perfekt. Jeg ønsker at ændre samtalen, så man finder mod til at tro på sig selv og bruge stemmen, siger Raisman.

Verdensmester missede OL: Nøgen på forsiden

Bob-kvinde lover: OL-guld, så løber jeg nøgen!

Monsterarmen i ny VM-dragt: Som at løbe nøgen

Du kan se alle billederne i 2018-magasinet her, og golf-spilleren Paige Spiranac er sidste sportspige i magasinet.

- Jeg har været en fan i lang tid, og jeg havde i min vildeste fantasi ikke truet, at jeg skulle få muligheden for at komme med i Swimsuit-familien. Det er stadig svært at tro på, siger Spiranac, der ikke regnes for at være blandt verdens 1000 bedste spillere.

Historien melder ikke noget om, hvorfor Wozniacki ikke er med i år. Danskeren har ellers været stolt over billederne de øvrige år. I 2016 optrådte hun endda uden badetøj, men kun iført bodypaint.

- Jeg føler mig helt nøgen. Men når jeg kigger i spejlet, det er helt skørt, føler jeg det som om, jeg har masser af tøj på, sagde hun i en video i forbindelse med billederne.

- Jeg havde det fantastisk - det var så sjovt. Jeg elsker min kropsmaling. Det har været sådan en utrolig oplevelse. Min yndlingsdel ved at være med i magasinet er de flotte billeder og opmærksomheden fra fyrene, forklarede Wozniacki senere.

Nøgenbilleder lækket: 'Det mest pinlige i verden'

Sagde ja til nøgenfoto, fordi Wozniacki gjorde

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind