Fik pludselig en SMS: Arrangører stressede Caroline før triumf

Arrangør bad hende pludselig om at spille tidligere på grund af Venus Williams skade, og det påvirkede danskerens forberedelse på kampdagen

Caroline Wozniackis kamp tidligere på dagen var først planlagt at skulle sættes i gang langt senere på dagen. Foto: All Over Press
Caroline Wozniackis kamp tidligere på dagen var først planlagt at skulle sættes i gang langt senere på dagen. Foto: All Over Press

Med Williams-søstrene ude af turneringen var arrangørerne lettede over, at deres tredje stjernenavn, Caroline Wozniacki, spillede sig videre til kvartfinalerne i ASB Classic i Auckland.

Men samme arrangører havde inden danskeren sejr over Varvara Lepchenko ellers gjort deres for at stresse hende på kampdagen.

Hun var nemlig programsat som sidste aftenkamp, men pludselig trak Venus Williams sig uden kamp, og det gav et hul i programmet, og så ville arrangørerne pludselig have Wozniacki til at spille tidligere, beretter de lokale medie, stuff.co.nz.

To lange tresætskampe gjorde dog, at hun alligevel først kom på banen 21.30.

- Det ændrede afgjort mine planer for dagen. Jeg var på mit værelse, og så fik jeg pludselig en sms om, hvor jeg blev af. Jeg tænkte: ’Hvad mener I?’.

- Så fortalte de, at Venus var ude, og at jeg skulle spille tidligere, så jeg stressede noget, fordi jeg havde forberedt mig efter at skulle spille den sene kamp, fortæller Wozniacki.

- Men så spurgte de, hvad tid jeg kunne være klar, og jeg svarede, at klokken 19 ville være fint. Så gik det op for mig, hvor længe de andre kampe trak ud, så det endte med at være lige meget.

Efter 6-3, 6-3 over amerikaneren skal hun – efter planen – møde tyske Julia Görges klokken 18. 30, lokal tid, 06.30, dansk tid, i torsdagens kvartfinale.

De to står lige med fire sejre hver, men danskeren har været dominerende, når det er foregået på hardcourt, og hun slog tyskeren i netop Auckland for to år siden.

- Hun er en hård modstander, så det bliver en hård kamp. Men jeg glæder mig til udfordringen, og jeg har tidligere spillet godt mod hende her i Auckland, sagde Caroline Wozniacki.

Carolines optur fortsætter: Nu er hun favorit til at vinde turneringen

Efter koks: TV2 må til lommerne for at vise Caroline