Finale-skuffelse: Caroline taber til brølstærk tjekke

Det lykkedes lørdag ikke for Wozniacki at tage en sejr hjem i hendes fjerde finale i 2017

Wozniacki tabte finalen i Eastbourne 6-4, 6-4 til tjekkiske Pliskova. Foto: AP
Wozniacki tabte finalen i Eastbourne 6-4, 6-4 til tjekkiske Pliskova. Foto: AP
Følg Tennis

Det lykkedes ikke den danske tennisspiller Caroline Wozniacki at vinde turneringen Aegon International i Eastbourne, da hun lørdag tabte finalen i to sæt med cifrene 4-6, 4-6 til tjekken Karolína Plísková.

Danskeren har ellers vundet fire ud af de fem tidligere opgør med tjekken, men lørdag var det en velspillende Plísková, der trak det længste strå.

Pliskova lagde stærkt ud, og med en lav fejlprocent pressede hun danskeren i stort set alle dueller.

Selv om Wozniacki spillede fint, så blev den tidligere danske verdensetter ved stillingen 2-2 i første sæt brudt i eget serveparti.

Først slog Wozniacki bolden ud over baglinjen, og i den næste duel lagde Pliskova et tungt pres på danskeren med sine præcise slag mod linjerne.

Brudt og bagud 2-3 lykkedes det ikke Wozniacki at kæmpe sig tilbage. De to spillere skiftedes til at holde serv, og så nappede tjekken første sæt 6-4.

Karolína Plísková lavede blot tre uprovokerede fejl i første sæt, og hun slog 18 vinderslag, hvilket gjorde det svært for Wozniacki.

I andet sæt spillede danskeren sig op. Hun fik gang i det aggressive spil, hun tidligere har leveret ved turneringen i Eastbourne i år, men på trods af flere breakbolde, så havde hun svært ved at bryde tjekkens serv.

Ved stillingen 4-4 spillede Pliskova sig til tre breakbolde, og den tredje af dem udnyttede hun til at bringe sig foran 5-4, og derefter kunne hun serve sejren hjem.

Pliskova tager dermed sin tredje turneringssejr i 2017, mens Wozniacki stadig har sin første til gode på trods af, at dagens finale var hendes fjerde af slagsen i år.

På trods af lørdagens nederlag til Karolína Plísková i finalen ved Aegon International i Eastbourne, var Caroline Wozniacki ved godt mod efter kampen.

- Jeg synes, at jeg spillede virkelig godt, og jeg gjorde, hvad jeg kunne i dag. Karolína (Plísková, red.) spillede bare bedre end mig, og jeg havde især svært med hendes serv, siger danskeren.

- Men jeg synes, at vi spillede god tennis, og det er rigtig god forberedelse til Wimbledon.

Danskeren ser nu frem mod grand slam-turneringen Wimbledon, der begynder 3. juli, hvor hun håber, at hun kan få et godt resultat med hjem.

- Dette var min fjerde finale i år, men det var også mit fjerde nederlag i en finale. Jeg ville have elsket at vinde i dag, men forhåbentlig er femte gang lykkens gang.

Ekspert før finalen: Caroline spiller sit bedste græstennis

Enken sagsøger Venus, der kørte i syv år gammel Toyota Ærlig Wozniacki efter problemer: Heldet var med mig

Enken sagsøger Venus, der kørte i syv år gammel Toyota

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.