FN straffer Sharapova efter dopingsag

Maria Sharapova er blevet suspenderet som goodwill-ambassadør for FN, mens hendes dopingsag undersøges

Sharapova mister nu også støtte fra FN. (Foto: AP)
Sharapova mister nu også støtte fra FN. (Foto: AP)

Tennisspilleren Maria Sharapova er blevet suspenderet som goodwill-ambassadør for FN i kølvandet på afsløringen af hendes positive dopingprøve.

- I lyset af frøken Sharapovas meddelelse suspenderede vi hendes rolle som goodwill-ambassadør i sidste uge samt alle planlagte aktiviteter, mens undersøgelsen fortsætter. Vi ønsker frøken Sharapova alt det bedste, oplyser en talsmand fra FN's udviklingsprogram ifølge Reuters.

Den 28-årige russiske tennisstjerne har været ambassadør for FN siden 2007, hvor hendes arbejde især har haft sigte på at hjælpe overlevende fra Tjernobyl.

- FN's udviklingsprogram er fortsat taknemmelige for Maria Sharapovas støtte til vores arbejde, især omkring genopretning efter atomkraftulykken i Tjernobyl, lyder det fra FN.

Den femdobbelte grand slam-vinder risikerer op til fire års udelukkelse fra tennis som følge af den dopingprøve, der viste spor af stoffet meldonium.

Det Internationale Tennisforbund er i øjeblikket i gang med undersøge forholdene omkring Sharapovas positive dopingprøve.

Se også: Tennislegende tvivler på Sharapovas uskyld

Se også: Sharapova slår igen: Jeg fik kun én dopingadvarsel

Se også: Absurd udvikling: Sharapova beholder sit vigtigste våben

2 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere