Fodboldelskeren Caroline: Jeg får gåsehud på Anfield

- Min far og min bror så kampe hele tiden. Så hvis jeg ville være sammen med dem, måtte jeg se fodbold, forklarer Wozniacki om sin kærlighed til sporten, som hun gerne vil overvære til en VM-slutrunde

Da Caroline Wozniacki i 2011 varmede op i en Gerrard-trøje, fik hun for alvor fortalt verden om sin kærlighed til fodbold (Foto: AP)
Da Caroline Wozniacki i 2011 varmede op i en Gerrard-trøje, fik hun for alvor fortalt verden om sin kærlighed til fodbold (Foto: AP)

– Jeg har været på Anfield en del gange, og jeg elsker det. Der er ikke noget, der slår den atmosfære, og når de synger ‘You’ll never walk alone’, får jeg gåsehud hver gang, siger Caroline Wozniacki til fifa.com, der for nylig interviewede hende i – Qatar.

Her varmede danskeren for nogle år siden op til en kamp iført en af sine Steven Gerrard-trøjer, og hendes erklærede kærlighed til Liverpool har siden kastet en del spørgsmål af sig på alverdens pressemøder.

Derfor har FIFA valgt at bore lidt i hendes kærlighed til fodbold.

– Da jeg voksede op, var der altid fodbold på tv derhjemme, for min far og min bror så kampe hele tiden. Så hvis jeg ville være sammen med dem, måtte jeg se fodbold. De har begge selv spillet fodbold, så det lå hos familien.

Wozniacki nemt videre i Kuala Lumpur

Hvad spillede hun mest, tennis eller fodbold, da hun voksede op?

– Lige meget, lyder svaret.

– Jeg havde meget energi som barn, så mine forældre sørgede for, at jeg var aktiv. Jeg spillede meget fodbold, og det holdt jeg måske mest af, men min far syntes, det var en sport for fyre, så han prøvede altid at føre mig i en anden retning.

Liverpool-spillerne har også sendt varme hilsener den anden vej
Liverpool-spillerne har også sendt varme hilsener den anden vej
 

Caroline Wozniacki lufter en personlig ambition om at overvære en VM-slutrunde i fodbold, når hun engang har lagt ketsjeren på hylden, men foreløbig forbliver det en tv-disciplin.

Hold da op: Smukke Ana klædt ud som Catwoman

I første omgang vil hun følge kvindernes VM i Canada i sommer, siger hun.

– USA har som altid et fantastisk hold, og de er mine favoritter til at vinde.

Og så bliver hun trukket ud på politisk sprængfarlig grund på spørgsmålet om, hvorvidt hun i 2022 kunne finde på at overvære VM i Qatar, hvor hun så ofte har spillet tennisturneringer.

– Jeg ville elske at overvære en slutrunde. Det har jeg aldrig haft chancen for. Jeg var hverken i Sydafrika eller Brasilien.

TV: Beckham gør Wozniackis bøddel forfjamsket

– Jeg støtter Danmark, hvor vi end er med. Qatar er et stykke tid ude i fremtiden, og til den tid spiller jeg nok ikke tennis mere og vil have mere tid. Så jeg ville elske at komme hertil og overvære det.

Har hun nogen råd til unge spillere i Mellemøsten?

– Du skal tro på dig selv. Der vil altid være folk, der siger, at du ikke er god nok eller ikke har det, der skal til. Men elsk det, du gør, og træn hårdt. Hvis du tror på dig selv, så kan gode ting ske, lyder Caroline-opskriften.

Caroline om brud: Værre, hvis jeg havde stået ved alteret

Wozniacki er tilbage på tennisbanen torsdag, hvor hun i anden runde af Malaysian Open møder kineseren Lin Zhu.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.