Før første-rundebrag: Wozzy skal ikke toppe nu

Wozniacki er godt på vej tilbage, og velkendte Kuznetsova bliver en god test, før hun og den nye træner for alvor skal toppe i hardcourt-sæsonen

For Caroline Wozniacki bliver første runde til Wimbledon mod Svetlana Kuznetsova en test af, hvor langt hun er nået på sin vej tilbage fra den lange periode som inaktiv på banen.

Pilen har dog peget opad den seneste uge, og Piotr Wozniacki er fortrøstningsfuld i London, selv om han ikke gør meget for at skjule, at det formentlig først er i den kommende hardcourt-sæson, Caroline og hendes nye træner, David Kotyza, for alvor skal levere varen.

- Det er blevet bedre og bedre for hver kamp, hun har spillet. I den seneste (nederlaget i tre sæt til Monica Puig, red.) var der kun en lille forskel til sidst i kampen, hvor den anden servede lidt bedre.

Svetlana Kuznetsova venter på Caroline Wozniacki allerede i første runde af Wimbledon. Foto: AP Tennis Grand Slam-vinder venter på Caroline i første runde

- Jeg roste Caroline for mange gode dueller, hvor hun løb godt og slog fint til bolden. Men hun var også lidt træt til sidst og havde ikke eksplosionerne, siger han med henvisning til den manglende fysiske grund-træning under skadespausen.

Han fortæller, at Kortyza er ved at lægge små ting om i Carolines spil og serv.

- De skal komme hen ad vejen. Vi var lidt uheldige med regnvejr og våde baner i Nottingham og Birmingham, hvor vi bad Caroline om at passe på sig selv derude. Så i Eastbourne var det første gang, hun gik ud og spillede frit på de gode baner dernede.

Tennis Wauw-zniacki: Dansk tennisbabe glimter før Wimbledon

Nu handler det altså om det 12. møde med Kuznetsova på de nyfriserede baner i London SW.

- Hun er selvfølgelig en god spiller, så Caroline skal fra start spille på et virkelig højt niveau. Men det er også fint nok. De kender hinanden så godt. Faktisk havde vi aftalt at træne på søndag, men det aflyser vi jo nok, griner Piotr Wozniacki.

- Men Caroline kunne også være kommet op mod en af græs-specialisterne, der kommer hertil med mange sejre og masser af selvtillid. Så det her er okay.

Tennis Caroline måtte bøje sig efter maratonkamp

3 kommentarer
Vis kommentarer