Annonce:
Annonce:

Første gang i to år: Derfor er Piotr nervøs for Caroline

Frygten for, at en ny ankelskade kan sætte en stopper for datterens fine sæsonform, fylder mere end point og ranglister for Wozniacki

Piotr Wozniacki er bekymret, når hans datter Caroline træder ud på det drilske, røde grus, som har givet hende flere ankelskader. Foto: AP
Piotr Wozniacki er bekymret, når hans datter Caroline træder ud på det drilske, røde grus, som har givet hende flere ankelskader. Foto: AP
Annonce:
Følg Tennis

Det varede hele 11 partier, før Piotr Wozniacki kom på besøg hos Caroline under hendes kamp mod japanske Misaki Doi i Prag. En sjældenhed, men hans datter havde nu også lagt suverænt fra land og taget de første ni partier.

At modstanderen kom stærkt tilbage og pressede danskeren helt frem til en slutsejr på 6-0, 7-5, kunne han leve med, da Ekstra Bladet fangede ham et par timer efter kampen. Hans største bekymring ligger nemlig er helt andet sted.

Det var således Carolines første kamp på det røde grus i to år, for den del af sæsonen forsvandt sidste år med en brækket ankel, og det er langt fra den første ankelskade, hun har pådraget sig på det langsomme underlag.

Annonce:

- Vi tænker meget på Carolines ankel. Det er meget vigtigt at træne øvelser, hvor hun glider rigtigt på gruset. Jo, jeg er lidt nervøs, år hun spiller på grus, svarer Piotr Wozniacki på spørgsmålet om, hvordan de prioriterer netop grussæsonen.

- Caroline kan godt spille på grus, men der er mange, der er gode på det underlag. Hun har brug for flere kampe, for det er længe siden, siger han og indikerer, at alle sejre er velkomne, men at han nok ikke forventer at bade i titler den næste måned.

Han trøster sig med, at de tennisglade tjekker han anlagt gode baner, men samtidig er forholdene svære på grund af kulde og fugt, der gør boldene tunge.

At Caroline på mandag er tilbage i Top 10 og ingen point har at forsvare på grus, fylder ikke så meget hos ham.

- Det er da fint med gratis point, men om hun er nummer 10 eller 11 er lige meget. Det er først Top 8, der gør en forskel, siger han med adresse til den vigtige seedning til de store turneringer.

Caroline Wozniacki gav efter sin kamp udtryk for, at hun var blevet for defensiv midtvejs i andet sæt og var irriteret over ikke at have lukket kampen ned. Men også for, at hun havde brug for flere kampe på det uvante grus.

I anden runde møder hun lettiske Jelena Ostapenko eller ukrainske Lesia Tsurenko.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: