Første gang i tre år: Dansker vinder turnering

Mikael Torpegaard vandt sin anden Challenger-turnering i karrieren, da han søndag slog Nam Ji-sung i Columbus

Michael Torpegaard er på vej ind i top-200 efter turneringssejr. Foto: Melissa Kühn Hjerrild/Polfoto
Michael Torpegaard er på vej ind i top-200 efter turneringssejr. Foto: Melissa Kühn Hjerrild/Polfoto

Tredje gang var lykkens gang for den danske tennisspiller Mikael Torpegaard.

Søndag spillede han sin tredje finale i en turnering på Challenger Touren i 2019, og efter nederlag i de to første lykkedes det denne gang danskeren at vinde.

Sydkoreanske Nam Ji-sung blev slået i to sæt med cifrene 6-1, 7-5 i Challenger-turneringen i Columbus i den amerikanske delstat Ohio.

Det er Torpegaards første sejr på Challenger Touren siden september 2016, hvor han også vandt i Columbus.

Den 25-årige dansker kom flyvende fra start søndag og brød Nam Ji-sung, første gang sydkoreaneren servede. I det efterfølgende parti kom Torpegaard foran 3-0, og satte i sikker stil første sæt på kontoen.

Torpegaard i Davis Cup-kamp i 2016. Foto: Kenneth Jessen/Ritzau Scanpix
Torpegaard i Davis Cup-kamp i 2016. Foto: Kenneth Jessen/Ritzau Scanpix
 

I andet sæt lykkedes det danskeren, der ligger nummer 214 på verdensranglisten, at bryde Nam Ji-sungs udlæg til stillingen 2-1. Da sydkoreaneren lidt efter fik serven igen, brød Torpegaard endnu en gang, og så var kursen for alvor sat mod sejr.

Men Nam Ji-sung ville det anderledes. Sydkoreaneren skruede bissen på og vandt fire partier i træk ved blandt andet at bryde Torpegaards udlæg to gange.

Men så fik danskeren hanket op i sig selv. Det lykkedes ham at holde sin egen serv til stillingen 5-5, og i det efterfølgende parti brød Torpegaard igen.

Så kunne danskeren selv serve sejren hjem. Det lykkedes på første matchbold.

Caroline Wozniacki har haft en god weekend. Foto: Dita Alangkara/Ritzau Scanpix Tennis Wozniacki jubler over bryllup: - Bedste weekend i mit liv

Der er mange ligheder men også forskelle mellem Caroline Wozniacki som 16-årig og Clara Tauson i dag. Fotos: RITZAU SCANPIX Sport og Spil 16-årige Caroline versus Clara: Her er forskelle og ligheder

Holger Rune må pakke til godt 30 rejseuger om året, men han elsker heldigvis livet på sportens globale landevej. Foto: Tariq Mikkel Khan Sport og Spil Verdens bedste 15-årige: Rundt om stortalentet Holger Rune

Holger Rune med trofæet, der for altid vil minde ham om den dag, han vandt en Grand Slam-sejr. Sejren er den anden Grand Slam-sejr på juniorniveau i år, idet Clara Tauson vandt Australian Open i januar. Foto: Jan Sommer. Tennis Dansk Grand Slam-helt: ’Intet kunne stoppe mig’

2 kommentarer
Vis kommentarer