Forbløffet modstander: Vildere slag har du næppe set

Franske Adrian Mannarino leverede i Rom en stopbold af en anden verden, da bolden fik så meget bagspin, at den hoppede tilbage over nettet

Måske har du som almindelig, dødelig motionist oplevet noget lignende på tennisbanen. Hvis du for eksempel i moderat modvind har været under pres og kikset en slice med baghånden, hvorefter bolden kun lige når over nettet.

Men slaget, som Adrian Mannarino udførte i denne kamp ved Italian Open i Rom, er altså udført helt bevidst og med den følelse i slagarmen, som næsten kun fransk skolede spillere mestrer.

Ikke alene er hans stopbold knivskarp. Den har også så meget højde og underskru i sig, at bolden roterer i gruset på den anden side af nettet med så meget bag-spin, at den hopper tilbage på hans egen side af nettet.

Utagelig for hans forbløffede modstander, den argentinske grushaj, Pablo Cuevas, som dog kunne trøste sig med, at han – trods Mannarinos øjeblikkelige berømmelse på de sociale medier – vandt kampen med 6-4, 7-6.

Til gengæld vil den 28-årig franskmand, der er nummer 47 på verdensranglisten, formentlig tiltrække sin del af interessen fra sit hjemmepublikum, når French Open starter sidst i maj.

Se også: 'Vild med dans': Her fejrer Wozniacki ny status

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen