Forbund efter Wozniacki-brøler: Kludder i maskineriet

Caroline Wozniacki er ikke - som Dansk Tennis Forbund torsdag meldte ud - klar til at spille på landsholdet igen. Forbundet undersøger nu sagen, det ikke helt har styr på

Caroline Wozniacki skal som udgangspunkt ikke spille Fed Cup for Danmark. Dansk Tennis Forbund vil nu undersøge sagen, der fra deres side ellers var klar. Foto: Michel Euler/AP/Ritzau Scanpix
Caroline Wozniacki skal som udgangspunkt ikke spille Fed Cup for Danmark. Dansk Tennis Forbund vil nu undersøge sagen, der fra deres side ellers var klar. Foto: Michel Euler/AP/Ritzau Scanpix
Følg Tennis

Spiller hun, eller gør hun ikke? Det er spørgsmålet, den tennis-interesserede dansker måske stiller sig selv omkring Caroline Wozniacki og landsholdet.

Torsdag meldte Dansk Tennis Forbund ud i en pressemeddelelse, at Wozniacki næste år spiller Fed Cup for Danmark. Forbundet medbragte i pressemeddelelsen en artikel fra BT, hvori Piotr Wozniacki havde sagt, at hans datter ville spille.

Det udsagn dementerede Piotr Wozniacki over for Ekstra Bladet fredag, hvor han også slog fast, at der ikke har været dialog mellem parterne i sagen.

I Dansk Tennis Forbund er bestyrelsesformand Henrik Thorsø Pedersen forvirret. Han har ikke været inde over sagen og finder den temmelig forvirrende.

- Vi udsendte pressemeddelelsen på baggrund af det, BT skrev, og som de havde på forsiden.

- Jeg må tilstå, at jeg ikke vidste, at vi havde udsendt den, og jeg har heller ikke læst den.

- Wozniacki-lejren afviser kategorisk, at der er en aftale. Hun skal ikke spille Fed Cup.

- Det lyder som om, at der er gået lidt kludder i maskineriet.

- Er det ikke lidt ejendommeligt at udsende en pressemeddelelse på baggrund af en avisartikel og ikke baseret på egne oplysninger?

- Jo, det vil jeg godt indrømme. Derfor tror jeg også, at jeg lige må følge op på det og finde ud af, hvad der er sket, siger Henrik Thorsø Pedersen.

De indre linjer er der dog endnu ikke helt styr på. Men forbundet er i gang med at få kontakt til Wozniacki-lejren for at få redt trådene ud. Men det bliver besværliggjort af den igangværende French Open.

- Hverken Caroline eller Piotr er til at få fat på lige nu, så vi forsøger os med Mikkel Nissen (Caroline Wozniackis danske manager, red.), og så må vi finde ud af, hvad der er op og ned på dette her, siger Henrik Thorsø Pedersen.

Det danske Fed Cup-hold rykkede i år op i Europe/Africa Zone Group 1, der er tredjebedste division efter World Group 1 og 2.

Kæmpebrøler: Ingen aftale om Caroline på landsholdet

Caroline uddelte æg til hjemmefavorit

Caroline synes Serenas outfit er cool: Men er det ulovligt?

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.