Forfærdeligt comeback for Caroline

Caroline Wozniacki taber i tre sæt til Ekaterina Alexandrova ved WTA-turneringen i Indian Wells

Foto: INTERNATIONAL SPORTS FOTOS LTD
Foto: INTERNATIONAL SPORTS FOTOS LTD

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki er færdig i den store Indian Wells-turnering i Californien i USA.

Danskeren tabte tidligt søndag morgen dansk tid til russeren Ekaterina Alexandrova i tre sæt med cifrene 5-7, 6-2 og 5-7.

Det var Wozniackis første kamp, siden hun blev slået ud af Australian Open i januar.

Siden har danskeren været i Mellemøsten for at deltage i WTA-turneringer i Doha og Dubai, men begge gange måtte hun trække sig med sygdom.

Ved Indian Wells, der rangerer lige under de fire grand slam-turneringer, sad hun over i første runde.

24-årige Ekaterina Alexandrova er nummer 59 i verden, mens Wozniacki er nummer 13. Det er første gang i tre forsøg, at russeren vinder over danskeren.

28-årige Wozniacki blev brudt i sit første serveparti, men kom straks på omgangshøjde, da hun brød tilbage.

Herefter fulgte en stillingskrig, indtil Wozniacki blev brudt ved stillingen 5-5. Alexandrova udnyttede sin første sætbold og snuppede første sæt.

'Det var nøglen'
Andet sæt tilhørte danskeren, som udlignede til 1-1 i sæt på 39 minutter.

Alexandrova kom tidligt foran med et servegennembrud i tredje og afgørende sæt og kunne selv serve sejren hjem.

Wozniacki brød imidlertid tilbage til 5-5, men måtte se sejren glide ud af hænderne, da russeren tog fire point på stribe i danskerens serveparti.

- Jeg prøvede bare at holde fokus gennem hele kampen. I tredje sæt var jeg mere fokuseret på mit spil og mindre på hendes. Og det tror jeg, var nøglen, siger Ekaterina Alexandrova til pressen efter kampen ifølge WTA Tennis' hjemmeside.

- Det føles fantastisk, jeg kan ikke beskrive det. Jeg har spillet her to gange før, og de to gange viste jeg ikke mit bedste spil.

- Men nu tror jeg bare, jeg er taknemmelig for alt, og det hårde arbejde har endeligt betalt sig. Jeg er bare glad, siger hun.

FCN-spillerne dropper deres egne navne til kampen mod FCK. Foto: Ritzau Scanpix FC Nordsjælland Beyoncé og Wozniacki på trøjen: Hylder kendte kvinder i Superliga-kamp

United-stjernen Anthony Martial undskylder nu offentligt, at han var sin gravide kæreste utro. Foto: FameFlynet.uk.com/SplashNews.com Premier League Stjernen utro mod gravid kæreste: - Undskyld

Serena Williams var helt oppe i det røde felt i US Open-finalen i 2018. Det blev senere portrætteret i en satire-tegning, der nu er blevet frikendt fra at være racistisk. Foto: Greg Allen/AP/Ritzau Scanpix Tennis Serena-tegning er ikke racistisk

134 kommentarer
Vis kommentarer