Fræk leopard: Wozniacki vinder ny pris

Caroline Wozniacki demonstrerer, at evnerne række ud over tennisbanen. For under dette års China Open har hun nemlig vundet en pris for sin evne til at klæde sig pænt på

Caroline Wozniacki vinder igen en titel. Denne gang uden for banen. (Foto: AP/Andy Wong)
Caroline Wozniacki vinder igen en titel. Denne gang uden for banen. (Foto: AP/Andy Wong)

Det er efterhånden ved at være et stykke tid siden, Caroline Wozniacki har vundet en titel på tennisbanen. Faktisk skal vi tilbage til midten af marts. Her blev det til en finalesejr i tre sæt over rumænske Alexandra Dulgheru ved Malaysia Open.

Men selv om det ser lidt tennis-titel-tørt ud for Woznaicki, betyder det ikke, at hun ikke kan vinde. I hvert fald ikke uden for banen. For under dette års China Open, hvor hun netop har kvalificeret sig til 1/8-finalerne, har hun allerede vundet noget, selv om turneringen langt fra er færdig.

Se også: Wozniacki videre trods vakkelvorn start

Det skete, da hun uden for banen i forbindelse med tennisfesten 'Players Party' blev kåret til den bedst klædte kvindelige tennisspiller under turneringen. Og hvis man er til fræk leopard, har danskeren helt sikkert fortjent sin nye hæder.

Wozniacki havde til festen kilet sig ned i en tætsiddende kjole med et sprælsk leopardmønster. Formentligt en sag, der er lidt for stram at løbe rundt i. Ellers symboliserer den meget godt danskerens løbemæssige kvaliteter på banen.   

Under det såkaldte 'Players Party' hyggede hun sig blandt andet med Novak Djokovic og hans bror Marko. Her fik den med både selfies og 'holdfoto' med Djokovic-klanen på den røde løber.

Se også: Piotr: Caroline har problemer med banen

Selv om der har været tid til fest og farverige selfies, er det alvoren på banen, der fylder mest for Wozniacki lige nu. Hun har som bekendt spillet sig frem til 1/8-finalen, hvor hun møder tyske Angelique Kerber. En spiller hun har vundet fem gange over og tabt seks gange til.

Spilletidspunktet for opgøret mod tyskeren ligger i skrivende stund ikke fast.

22 kommentarer
Vis kommentarer