French Open-vinder ryger ud af Wimbledon med et brag

Garbiñe Muguruza er færdig i Wimbledon efter et klart nederlag til en ukendt slovakisk modstander

French Open-vinderen Garbiñe Muguruza er det hidtil mest prominente navn, der har måttet forlade dette års udgave af grand slam-turneringen Wimbledon.

Den andenseedede spanier, der sidste år nåede finalen på græstæppet i London, havde en sort torsdag og blev kørt helt ned under græsset af verdens nummer 124, Jana Cepelova fra Slovakiet, der vandt andenrundekampen i to klare sæt med 6-3, 6-2.

Muguruza var helt ved siden af sig selv og lavede fejl på fejl mod en modstander, der ellers på papiret skulle være en overkommelig opgave.

Cepelova, der måtte igennem kvalifikation for at komme ind i hovedturneringen, bragte sig hurtigt foran 3-0 i første sæt, som hun efterfølgende vandt 6-3, og heller ikke i andet sæt fandt storfavoritten rytmen.

TV: Muguruza var en af favoritterne til Wimbledon - se hvorfor i videon nedenfor

Hun tabte sine to første servepartier, og så kunne Cepelova i en håndevending bringe sig på 4-0.

Det fik ingen betydning, at Muguruza efterfølgende fik reduceret til 2-5, for den slovakiske outsider servede sikkert den meget overraskende sejr hjem med 6-2 i andet sæt.

Mindre end en time var Cepelova om at ydmyge sin spanske modstander, og som belønning får hun nu en billet til tredje runde og et møde med tjekken Lucie Safarova.

Dansk-amerikansk tenniskomet fortsætter Wimbledon-eventyr

Roger Federer sender medieyndling ud af Wimbledon

Årets slag! Komet med vanvittigt lop mellem benene

0 kommentarer
Vis kommentarer