Glad Caroline får bedste sæsonstart nogensinde

- Det er første gang, jeg når en semifinale fra sæsonens start, og nu vil jeg bare nyde den, sagde Wozniacki, som var lettet over at have slået hademodstander

Caroline Wozniacki er i semifinalen og har dermed fået sin bedste sæsonstart nogensinde (Foto: AP)
Caroline Wozniacki er i semifinalen og har dermed fået sin bedste sæsonstart nogensinde (Foto: AP)

Caroline Wozniacki lukkede 2014 i fornem stil. Nu har hun åbnet 2015 med sin bedste sæsonstart nogensinde på WTA-turen.

Normalt plejer danskeren således at tabe i de første runder, når hun indleder tennisåret Down Under. Nu står hun i semifinalen i Auckland efter nattens sejr på 6-4, 6-4 over tyske Julia Görges.

Ikke meget er lykkedes for Victoria Azarenka det sidste års tid. Nu er hun den farlige ubekendte (Foto: AP) Tennis Før lodtrækning i Melbourne: Bomben alle vil undgå

- Det er første gang, jeg når en semifinale fra sæsonens start, og nu vil jeg bare fokusere på næste kamp og nyde det. Jeg er så glad for at være her og spille ret god tennis, sagde hun som svar på et spørgsmål om, hvorvidt hun så frem til en finale mod Venus Williams.

Hun var også lettet over at være kommet godt igennem en kvartfinale mod en modstander, der på et tidspunkt slog hende tre gange i træk.

Caroline Wozniacki har foreløbig vundet tre ud af tre kampe i 2015. (Foto: AP) Tennis Wozniacki fortsætter stimen i Auckland

- Det var ikke den mest komfortable præstation. I går spillede jeg virkelig godt det meste af kampen. I dag startede jeg også godt, men jeg følte mig ikke så veltilpas, fordi jeg vidste, at hun kan komme op med de der store slag hvor som helst på banen. Så jeg måtte returnere dybt og tage vare på mine chancer.

- Hun har en stor serv og nogle store slag, så jeg blev bare ved med at fighte og prøve at være mere stabil end hende, og det synes jeg lykkedes.

Wozniacki har tjent mere end 100 mio. kroner i præmiepenge gennem karrieren, men langt mere på sine personlige sponsorater (Foto: Koji Sasahara/AP). Sport og Spil Little Miss Goldmine: Caroline runder den halve milliard

- Nogle gange må du kende dine styrker og svagheder. Jeg servede godt, når jeg skulle, noterede Caroline Wozniacki, der i semifinalen møder tjekkiske Barbora Zahlavova Strycova.

Verdens nummer 26 var Wozniackis overmand i Wimbledon i sommer. Før det havde danskeren dog vundet deres tre første indbyrdes opgør.

0 kommentarer
Vis kommentarer