Glem øretæven: Nu viser Caroline klassen

Caroline Wozniacki er ikke ekstra opsat på revanche trods begrædeligt nederlag i Paris, og hendes far føler sig sikker på, at hun har lært af det og slår Kudermetova denne gang

Caroline Wozniacki kommer ind til revancheopgøret med mere kamptræning, end det var tilfældet i Paris. Foto: Daniel Leal-Olivas/AFP/Ritzau Scanpix
Caroline Wozniacki kommer ind til revancheopgøret med mere kamptræning, end det var tilfældet i Paris. Foto: Daniel Leal-Olivas/AFP/Ritzau Scanpix

LONDON (Ekstra Bladet): Blandt tennisturens veteraner er det kotume at sætte de unge opkomlinge på plads ved første møde. Sker det modsatte, gør det lidt for ondt på selvforståelsen.

Men sådan har Caroline Wozniacki det ikke i forhold til 22-årige Veronika Kudermetova, der slog hende ud af French Open i første runde for fem uger siden.

Siger hun i alt fald.

- Jeg tager det som en helt ny kamp og tænker ikke så meget over, hvad der er sket førhen. Jeg skal bare fokusere og prøve at vinde den, lyder det før onsdagens nye møde i Wimbledons anden runde.

En kærkommen chance for revanche, men der er langt fra grus til græs, som Wozniacki påpeger det, og desuden har hun – i modsætning til i Paris - nu fået tre kampe i benene som optakt.

- Hun kan spille helt udmærket, har nogle solide slag fra baglinjen og en udmærket førsteserv, siger danskeren, der har det med ikke at sætte alt for store ord på sine modstandere på forhånd og slet ikke dem, hun senest har tabt til.

- Jeg ved i alt fald, hvad jeg kan forvente og hvad jeg skal ind og gøre. Jeg skal spille mit eget spil, serve og returnere godt, som man skal på græsset, være klar på de første bolde, lyder Caroline-opskriften.

Den 22-årige russer stornød sin sejr over Wozniacki på den store scene i Paris den 27. maj. Foto: REUTERS/Vincent Kessler/Ritzau Scanpix
Den 22-årige russer stornød sin sejr over Wozniacki på den store scene i Paris den 27. maj. Foto: REUTERS/Vincent Kessler/Ritzau Scanpix

Hun kan hente noget optimisme hos sin far og træner, der i alt fald virker rolig ved udfordringen.

- Jeg tror, at det bliver fint. Caroline har spillet mod hende før og ved, hvordan hun spiller, hvorfor hun tabte kampen til hende, og hvordan hun skal vinde over hende denne gang. Jeg tror, Caroline vinder, siger Piotr Wozniacki.

- Caroline skal helt klart bare spille sit eget spil og ikke tænke på den anden. Caroline har sin klasse og erfaring, så hun skal bare gå ind og tro på sig selv og lave det nødvendige arbejde.

Opgøret er blevet lidt af en nøglekamp i den ottendedel af lodtrækningen, hvor andenseedede Naomi Osaka og franske Caroline Garcia blev sendt ud i første runde.

Kampen er onsdagens tredje på Bane 1 og bliver altså en aftenkamp, dansk tid.

Se også: Sendte Caroline ud i Paris: - Jeg ved, hvad der skal til

Se også: Carolines husspektakel: - Så ulækkert, at vi måtte flytte

Se også: Lettet Caroline efter åbningsdrama: Ekstrem bane

Se også: Bekymret kronprins: - Caroline er udfordret på sit helbred

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere