Godt nyt for Caroline inden næstsidste turnering

Caroline Wozniacki indleder ASB Classic mod newzealænderen Paige Mary Hourigan

Wozniacki kan glæde sig over en fin lodtrækning. Foto: ROGER PARKER
Wozniacki kan glæde sig over en fin lodtrækning. Foto: ROGER PARKER

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki fik en overkommelig lodtrækning, da der natten til lørdag dansk tid blev trukket lod til ASB Classic i Auckland i New Zealand, hendes næstsidste turnering på WTA Tour.

Wozniacki, der er femteseedet, skal således møde newzealænderen Paige Mary Hourigan, der er med i hovedturneringen på et wildcard.

Den 22-årige Hourigan rangerer som nummer 438 på verdensranglisten i single.

Klarer danskeren den udfordring, venter i anden runde, der er lig med ottendedelsfinalen, amerikaneren Lauren Davis eller en kvalifikationsspiller.

Runden efter kan blive et møde med den fjerdeseedede tysker, Julia Görges.

Amerikaneren Serena Williams er topseedet i turneringen, men da Wozniacki befinder sig i den modsatte del af lodtrækningen, kan de to veninder først møde hinanden i en eventuel finale.

Wozniacki og Williams stiller i øvrigt også op i double sammen i ASB Classic.

Caroline Wozniacki meddelte i december, at Australian Open bliver hendes sidste turnering i karrieren. Grand slam-turneringen spilles i Melbourne fra 20. januar til 2. februar.

Alexander Zverev og landstræner Boris Becker havde ikke deres bedste stund i åbningskampen til australske ATP Cup. Kampen vil dog i Australien blive husket for noget helt andet og væsentligere. Foto: Ritzau Scanpix Tennis Tenniskomet gik amok i afklapsning

Anja Greve arbejder med Magnus Landins læderede storetå kort før pausen. Ved siden af sidder storebror Niklas Landin. Foto: Stéphane Pillaud/Ritzau Scanpix Håndbold Nyt dansk EM-uheld: - Det ser ikke godt ud

Caroline Wozniacki er glad for, at hun selv kan træffe beslutningen og stoppe på toppen. Foto:Robert Deutsch/Ritzau Scanpix Sport og Spil Caroline eksklusivt: Jeg vil stoppe på toppen

38 kommentarer
Vis kommentarer