Gør det igen: Deler smukt foto

Caroline Wozniacki og Sports Illutrated Swimsuit har tidligere haft et succesfuldt samarbejde

Caroline Wozniacki delte hurtigt billedet fra Sports Illustrated Swimsuit. Foto: Foto: STRINGER/Ritzau Scanpix
Caroline Wozniacki delte hurtigt billedet fra Sports Illustrated Swimsuit. Foto: Foto: STRINGER/Ritzau Scanpix

Du kan købe adgang til at se færøsk fodbold lige her.

Tenniskarrieren er lagt på hylden, og Caroline Wozniacki kan derfor frit plotte de ting ind i kalenderen, som hun selv synes er sjovt at spendere tiden på.

Én af de ting er, ikke overraskende, photo shoots, som den tidligere verdensetter da også excellerede i, da tenniskarrieren var på sit højeste.

Og mon ikke den billedskønne Wozniacki sagtens kunne stable en succesfuld modelkarriere på benene.

Lørdag aften smed Sports Illustrated Swimsuit dette billede fra 2017 op på Twitter, og Caroline Wozniacki selv var ikke sen til at retweete billedet, der hurtigt tog det sociale medie med storm.

Caroline Wozniacki har tidligere fået taget nogle meget omtalte billeder af Sports Illutrated Swimsuit og været på forsiden på ESPN’s ‘Body Issue:

2017 @ESPN #Bodyissue

Et opslag delt af Caroline Wozniacki (@carowozniacki) den

Proud and excited for this one! Thank you #ESPNBody for the cover!! Link in bio

Et opslag delt af Caroline Wozniacki (@carowozniacki) den

Den danske verdensstjerne har tidligere udtalt, at hun nyder at få taget de professionelle billeder, og Wozniacki har ligeledes svaret på de kritiske røster, der fra tid til anden har hævdet, at de letpåklædte billeder er en objektivisering af kvinder.

- For at være ærlig, så går jeg kun op i, hvad mine nærmeste tænker – mine venner og familie. Hvis du får muligheder som Sports Illustrated, der er fede, er det værd at gøre om og om igen, har Caroline Wozniacki udtalt til kvindemagasinet Women’s Wear Daily - WWD.

Caroline Wozniacki viser langt om længe sin nye nøgenforside frem for offentligheden. Den er en del af en kommende billedserie for ESPN. Foto: All Over Press. Tennis - 27. jun. 2017 - kl. 17:41 Her er den så: Wozniacki viser ny fræk nøgen-forside frem

Caroline Wozniacki indstillede tidligere på året efter Australian Open sin imponerende tenniskarriere.

Foto: Fire on Ice, Will Burgess/Reuters/Ritzau Scanpix og Jens Rosenfeldt/Polfoto Sport og Spil KÆMPE galleri: 17 Sportsstjerner uden tøj

Simona Halep brager sammen med Caroline Wozniacki i Australian Open-finalen. Foto: Saeed Khan/Ritzau Scanpix Sport og Spil Brysterne var i vejen: Så blev hun verdens bedste

Se også: Tennis-babe i chok: Fan byder 500.000 for date