Gør det igen: Fræk Wozniacki smider tøjet

Caroline Wozniacki gør comeback i mega-magasinet Sports Illustrated, hvor hun smider tøjet i den årlige badetøjsudgave

Caroline Wozniacki har været på et hemmeligt photoshoot med mandemagasinet Esquire. Videoen her er fra det stort anlagte release-party i New York, hvor tennisdarlingen sidste år blev præsenteret som Sports Illustrated swimsuit-model (Video: AP)
Følg Tennis

Hold på hat og hagesmæk, de herrer!

Caroline Wozniacki smider endnu engang tennistoppen og nederdelen for det berømte og anerkendte Sports Illustrated, som har lavet en større fotoserie med den danske darling. Det har de gjort i dets populære 'Swimsuit Edition' (badetøjsudgave, red.), som tæller nogle af verdens største sportsstjerner.

Og den tæller Wozniacki-billeder både med og uden bikini og trusser...

I linket her viser Sports Illustrated Wozniacki frem i den seneste 'Swimsuit Edition'. Værsgo' og nyd!

Det er blevet lidt af en tradition for Wozniacki at komme mere eller mindre afklædt med i Sports Illustrateds 'Swimsuit Edition'. Hun var med både i 2015 og 2016. Sidste gang var en anderledes nøgen og malerisk oplevelse for den dygtige tennisspiller.

Her blev Wozniacki og andre kvindelige sportsidoler bodypainted i alverdens farver, så det lignede de havde badedragter og bikinier på. men ja, de var nøgne. Dermed kunne man ane alle former, muskler osv...

Ekstra Bladet har tidligere spurgt både Wozniacki og den danske supermodel Nina Agdal, hvordan det er at være halvnøgen i Sports Illustrated.

Se og hør det herunder:

Tidligere har Wozniacki fortalt, hvor glad hun er for bodypaint-billederne.

- Jeg føler mig helt nøgen. Men når jeg kigger i spejlet, det er helt skørt, føler jeg det som om, jeg har masser af tøj på, sagde hun i en video i forbindelse med billederne.

- Jeg havde det fantastisk - det var så sjovt. Jeg elsker min kropsmaling. Det har været sådan en utrolig oplevelse. Min yndlingsdel ved at være med i magasinet er de flotte billeder og opmærksomheden fra fyrene, forklarede Wozniacki senere.

Skibabe sagde ja
Skidronningen og baben Lindsey Vonn var også med i bodypaint-udgaven i Sports Illustrated, og hun afslører, at hun kun takkede ja, fordi Wozniacki og MMA-darlingen Ronda Rousey havde gjort det samme.

- Det var meget svært. Da jeg takkede ja, var det med Caroline Wozniacki og Ronda Rousey, men jeg vidste ikke, at det var bodypaint, sagde Vonn til Aftonbladet og uddybede:

- Jeg vidste ikke, om jeg kunne lide det, men jeg tænkte, at hvis de to andre gjorde det, så måtte jeg bare tage mig sammen og også bare gøre det, siger Vonn.

Elsker billederne
Da Wozniacki var med i den berømte serie i 2015 var det mere afdæmpet, idet hun var iført 'almindelige' bikinier og badebragter. Dog stadig ganske bart alligevel.

- Jeg kan ikke tro, at Sports Illustrated Swimsuit er udkommet i dag!! Har holdt det som en hemmelighed så længe. ELSKER billederne!, skrev Wozniacki den gang på Twitter.

Billederne blev ved den lejlighed taget på Captiva Island i den Mexicanske Golf, hvor Wozniacki altså var sammen med blandt andre Lindsey Vonn og Ronda Rousey.

Kate Upton stjal forsiden - se hende her (Video: Yu Tsai, SPORTS ILLUSTRATED, AP Entertainment, Yu Tsai/SPORTS ILLUSTRATED):

Skibabe smed tøjet fordi Wozniacki gjorde det: Sådan er deres forhold

Afklædt Wozniacki i fræk fotoserie: Her er hele pakken

Se billederne her: Caroline smider tøjet - igen

Se billederne her: Caroline smider tøjet - igen Caro viser hud i ny udfordrende fotoserie

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.