Grand Slam-alarm: Wozniacki misser store turneringer

Caroline Wozniackis ankelskade trækker ud, og hun har nu meldt afbud til Madrid og Rom, der ligger lige før French Open

Caroline Wozniacki har meldt fra til to store grusturneringer før French Open (Foto: AP)
Caroline Wozniacki har meldt fra til to store grusturneringer før French Open (Foto: AP)

Caroline Wozniackis ankelskade fik hende til at melde fra til både Fed Cup-turneringen i sidste uge i egyptiske Kairo og denne uges WTA-turnering i tyrkiske Istanbul.

Nu viser det sig, at skaden er værre end først antaget.

Wozniacki meddeler nu, at hun også misser et par af de store grusturneringer i maj.

- Uheldigvis har min fod stadig brug for tid til at hele, så jeg er nødt til at melde fra til Madrid og Rom. To fantastiske turneringer. Jeg vil være der til næste år, skriver Caroline Wozniacki på Twitter.

Turneringen i Madrid spilles fra 30. april og frem, mens turneringen i Rom spilles fra 9. maj til 15. maj.

Årets næste Grand Slam spilles i Paris, hvor French Open spilles på Roland Garros-anlægget med start 22. maj. I årets første Grand Slam-turnering røg Wozniacki ud i første runde til Yulia Putintseva.

Wozniacki er faldet ned som nummer 24 på verdensranglisten og har ikke spillet siden nederlaget til Elina Svitolina i Miami i marts.

Skadespausen betyder, at hun i stedet har et stramt program med andet end tennis.

Så sent som sidste mandag afslørede Wozniacki, at hun blandt andet genoptræner via en Icelab-maskine, hvor temperaturen bliver helt ned til -110 grader.

- Det giver et maksimalt kuldechok i tre minutter. Der er folk, der tager sig af dig, og alt er under kontrol. Hvis du var derinde i 20 minutter, ville det nok være meget farligt, sagde Michael Brinkmann til Ekstra Bladet

Han er Icelab-direktør i det tyske Zimmer MedicinSysteme og forklarede, at det giver en ganske god følelse at opholde sig ved så lav en temperatur.

- Der er lavet mange studier omkring det, og det hjælper hele kroppen. Kroppen får et maksimalt kuldechok i tre minutter, men det vigtige er, at det kun er huden, der bliver kold og ikke musklerne, sagde Brinkmann, der afslører, at temperaturen på huden falder fra cirka 30 grader til fem grader.

Sådan ser Wozniackis skadede ankel ud

Caroline Wozniacki restituerer ved minus 110 grader (Foto: AP) Tennis Wozniackis iskolde trick: Derfor hjælper -110 grader

Caroline Wozniacki har flere gange tidligere haft problemer med sine ankler, her bliver hun tilset i Charleston (Foto: AP) Tennis Skadet Caroline er tvivlsom til French Open

Gense Wozniackis første WTA-titel:

44 kommentarer
Vis kommentarer