Grotesk! Caroline forbigået i stor kåring

Stor spand kold vand i hovedet på Australian Open-vinderen

Dagen derpå for karrierens største sejr

Den slagne Australian Open-finalist, Rumæniens Simona Halep, må have en stor familie.

Anden forklaring er der vel ikke på, at hun har slået sin overkvinde, Caroline Wozniacki, i afstemingen blandt WTA's brugere om at blive månedens spiller i januar.

Den tabende rumæner har sikkert vundet afstemningen med 71 procent af stemmerne, mens Caroline Wozniacki på andenpladsen fik 25 procent mens der var tre procent til Angelique Kerber, Tyskland.

Udover karrierens største triumf i Melbourne i Australian Open varmede Caroline Wozniacki op med at være i finalen i New Zealand, lige som hun også i løbet af januar er blevet nr. 1 på verdensranglisten.

Hun har vist omverden, at hun var tilbage på toppen.

Så det er en vittighed, hvordan det har forbigået WTA's brugernes opmærksomhed.

Hvordan, Caroline Wozniacki har kunnet undgå at blive månedens spiller, vil stå hen som en kæmpe uløst gåde.

Det fortæller vel alt om , at popularitetsafstemninger må tages med et vist forbehold.

Den kolde skulder kom den samme dag, som en træt Caroline Wozniacki blottet for kampgejst efter 10 sejre i streg røg ud i St. Petersburg til russiske Daria Kasatkin, der vandt i to sæt.

Tennis Grædefærdig Federer mester igen: Nærmer sig Serena og Graf

Det var en champ, men der var overskud til at juble med champagneproppens flugt over botanisk have. Foto: AP Tennis Champagne-Caroline dagen derpå: Jeg spiller resten af sæsonen

Caroline Wozniacki kan omsider kalde sig grandslam-vinder. Foto:Thomas Peters/Reuters/Ritzau Scanpix Tennis Caroline efter karrierens største triumf: Jeg er så stolt

1 af 2 Det var en af tennissportens store damer, Billie Jean King, som overrakte trofæet til Caroline Wozniacki efter Australian Open-triumfen i Melbourne (Foto: AFP)
2 af 2 Caroline Wozniacki er i den grad blevet forbigået i afstemningen om månedens spiller i januar (Foto: AP)
269 kommentarer
Vis kommentarer