Annonce:
Annonce:

Grushajen Caroline: De store klø var min fortjeneste

Det meste lykkedes perfekt for Wozniacki, men hun var dog lidt overrasket over sejrens størrelse - og lettet over at slippe fra sammenstød med reklameskilt

For tredje gang løb Caroline Wozniacki sin modstander helt ned i gruset ved French Open. Foto: AP
For tredje gang løb Caroline Wozniacki sin modstander helt ned i gruset ved French Open. Foto: AP
Annonce:
Følg Tennis

PARIS (Ekstra Bladet): Hun blev født i samme by som HC Andersen, som skrev Konen med Æggene, og Caroline Wozniacki uddelte det tredje af slagsen i lige så mange kamp, da hun pulveriserede Pauline Parmentier med 6-0, 6-3.

Og hun kunne da også smile tilfreds over den statistik en time efter matchbolden.

- Jeg synes, jeg har spillet rigtigt godt, og det gjorde jeg også i dag. Jeg gik ind og spillede aggressivt, og jeg gik ind og dominerede det meste af kampen, sagde hun.

- Jeg giver hende ikke muligheder for at komme ind i kampen. Jeg har god dybde og gode vinkler, og når hun spiller kort, går jeg ind og skifter tempo. Der er meget, der er min fortjeneste i dag.

Annonce:

- Jeg vidste, hvad jeg skulle ind og gøre. Mentalt havde jeg forberedt mig på en taktik, og den lykkedes perfekt stort set hele kampen igennem. Jeg vidste, hvordan jeg gerne ville have kampen til at forløbe, men det er klart, at jeg nok havde regnet med, at hun fik nogle flere partier, lød det med endnu et smil.

Det var stivnet lidt på et tidspunkt i andet sæt.

- Det var lidt svært i andet sæt. Ved 2-0 begynder det at regne, og der kommer lidt vind.

- Jeg var selv ret imponeret over, at jeg kom foran 5-0, for jeg blev bare ved med at holde fokus og kigge fremad. Det begyndte så at regne rimelig meget ved 4-0, og ved 5-0, 30-15 får jeg så ikke partiet.

- Hun begynder at spille mere aggressivt og får publikum med sig, men heldigvis fik jeg den lukket ved 5-3. Jeg ville helst ikke have, at den skulle være tættere, sagde hun.

Regnen gjorde de gule filtbolde en hel del tungere, og det var med til at forklare, at Parmentier trods alt fik hevet nogle trøste-partier hjem til sidst.

- Der er kæmpe forskel på nye og brugte bolde og på bolde med meget regn. De blev tunge, og så er det svært at slå igennem banen på samme måde.

Annonce:

Et stykke hen i andet sæt lød der pludselig et ordentligt brag nede fra banen. Caroline Wozniacki var under en duel trådt tilbage i et reklameskilt, som altså gav masser af lyd fra sig.

- Ja, man bliver lidt forskrækket, for ikke nok med, at man træder på noget, som man ikke ved, er der. Men lige pludselig kommer der også et kæmpe brag.

- Jeg ved, at andre har haft problemer med de skilte før. Jeg ved ikke, om der er mulighed for at gøre noget ved det? Men fysisk skete der ingenting. Jeg er okay.

Hun erkender dog, at hun på vådt og glat grus altid har en lille angst for en skade siddende i baghovedet.

- Helt sikkert. Men på det tidspunkt var mit fokus bare at lukke kampen.

Og det gjorde hun så, Konen med Æggene.

Caroline uddelte æg til hjemmefavorit

Caroline synes Serenas outfit er cool: Men er det ulovligt?

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: