Grusspecialist hjælper Wozniacki med taktiske tip i USA

Caroline Wozniacki er oversidder i første runde af denne uges WTA-turnering i Charleston

Wozniacki skal arbejde sammen med Schiavone for at forbedre sit spil på grus. Foto: Gonzalo Fuentes/Ritzau Scanpix
Wozniacki skal arbejde sammen med Schiavone for at forbedre sit spil på grus. Foto: Gonzalo Fuentes/Ritzau Scanpix

Grus har aldrig været Caroline Wozniackis favoritunderlag, men nu får hun kyndig assistance af en specialist på området.

Francesca Schiavone, der i 2010 vandt grand slam-turneringen French Open, har trænet sammen med Wozniacki i Miami, skriver WTA Insider på Twitter.

Wozniacki har også inviteret Schiavone med til denne uges WTA-turnering i Charleston i USA, hvor italieneren skal give danskeren taktiske tip til grusspillet.

- Hun kender spillet på grus så godt, så jeg er glad for at have hende med her, siger Wozniacki om Schiavone ifølge turneringens Twitter-konto.

I første runde i Charleston er femteseedede Wozniacki oversidder, og modstanderen i anden runde bliver først fundet natten til onsdag dansk tid.

Wozniacki skal møde vinderen af opgøret mellem tyske Laura Siegemund (nummer 104 i verden) og amerikaneren Emma Navarro (nummer 565).

Dernæst venter på papiret hårdere modstand, hvis seedningerne holder.

I en eventuel ottendedelsfinale står Wozniacki til at møde den 12.-seedede rumæner, Mihaela Buzarnescu.

I den efterfølgende kvartfinale kan det blive til et møde med den forsvarende vinder af turneringen, andenseedede Kiki Bertens fra Holland.

Grus er ikke Wozniackis foretrukne underlag. Her ses hun til Miami Open, der spilles på hardcourt. Foto: Matthew Stockman/Ritzau Scanpix
Grus er ikke Wozniackis foretrukne underlag. Her ses hun til Miami Open, der spilles på hardcourt. Foto: Matthew Stockman/Ritzau Scanpix
 

Ifølge den amerikanske tenniskommentator Jo Durie kan Wozniacki nå langt i turneringen.

- Grus er måske ikke Caroline Wozniackis bedste underlag, men hun er tidligere mester i Charleston, og jeg tror, at hun vil være meget motiveret i denne uge.

- Vi har ikke set meget til hende i år på grund af hendes helbred, men hun har det stadig i sig og vil det så meget. Ellers ville hun ikke blive ved med at konkurrere.

- Hun spiller normalt meget, så Charleston er en chance for at indhente noget af det tabte i denne sæson, siger Jo Durie til wtatennis.com.

Wozniacki vandt turneringen i Charleston i 2011.

Clara Tauson i lufthavnen med endnu en pokal. Desværre har hun svært ved at få wildcards i udlandet, hvor egne talenter beskyttes. Foto: Jonas Olufson Tennis I klemme med wildcards: Udlandet afviser Clara

Tennis To 'frækkerter' fra kontroversiel badboy

 

8 kommentarer
Vis kommentarer