Håber at sige farvel efter kræftforløb

Carla Suárez Navarro, der har haft kræft, ønsker at sige farvel, før hun stopper karrieren

Carla Suárez Navarro ses her i aktion mod Serena Williams i fjerde runde af Wimbledon 2019 (Arkivfoto). Foto: Tony O''brien/Reuters
Carla Suárez Navarro ses her i aktion mod Serena Williams i fjerde runde af Wimbledon 2019 (Arkivfoto). Foto: Tony O''brien/Reuters

Se kvartfinale i Copa del Rey i dag. Få adgang lige her (+)

Tennisspilleren Carla Suárez Navarro, der har været været ramt af kræft, forbereder sig i øjeblikket på en afsked med den sport, hun har været en del af siden sin professionelle debut i 2003.

Det skal efter planen ske, når der afholdes OL i Japan til sommer. For at det kan ske, skal hun dog først kvalificere sig.

- Jeg håber, at jeg kan sige farvel, som jeg gerne vil. Men det er ikke op til mig. Det afhænger af placeringerne, siger spanieren.

For at kvalificere sig til OL, der begynder 23. juli, skal hun være blandt de fire bedste i Spanien. Det er hun ikke på nuværende tidspunkt.

Suárez Navarro fik konstateret kræft i september, og hun troede i første omgang, at der kun var tale om mavesmerter.

Spanieren, der har deltaget i adskillige grand slam-turneringer, fik taget en coronatest, men resultatet viste negativ, og derfor besøgte hun lægen, da mavesmerterne voldte hende problemer.

- Jeg fortsatte med at føle mig utilpas, så vi besøgte adskillige læger, indtil en af dem snakkede om muligheden for lymfekræft, siger Suárez Navarro til Eurosport ifølge Reuters.

- Jeg blev testet over hele kroppen, før jeg modtog den dårlige nyhed.

Ifølge 32-årige Suárez Navarro har mental styrke hjulpet hende med at overvinde sygdommen.

- Den mentale styrke, jeg altid udviser på banen, har hjulpet mig gennem de udfordrende måneder med behandling.

- Jeg vidste ikke, hvordan min krop ville reagere på en ny og hidtil uset situation som denne, så der har været dage, hvor jeg fysisk har haft det meget hårdt, men mentalt har jeg håndteret det rigtig godt.

Bankmandens Brøndby-hemmelighed

FCK's transferscoop: Bagom klubbens kæmpe-handel

Eksperten afslører: Det absolut bedste midtbane-kup