Hård kritik af Sharapova: Hun burde udelukkes på livstid!

Tidligere Wimbledon-finalist mener, at Sharapova burde udelukkes for livstid efter dopingdom

Eugenie Bouchard er hård i sin kritk af Maria Sharapova. (Foto: AP)
Eugenie Bouchard er hård i sin kritk af Maria Sharapova. (Foto: AP)
Følg Tennis

Hvis Maria Sharapova havde troet, at hun efter sin dopingkarantæne kunne fokusere på spillet og ikke på de mange kritiske bemærkninger om sin genopstandelse i tennissporten, så kan hun tro om igen.

Der bliver nemlig konstant hældt mere benzin på bålet.

Maria Sharapova gjorde onsdag comeback ved en WTA-turnering i Stuttgart, hvor den tidligere verdensetter slog italienske Roberta Vinci i to sæt.

Den canadiske tennisspiller Eugenie Bouchard langer voldsomt ud efter Maria Sharapova, der spillede for første gang i 15 måneder.

- Hun er en snyder. Hun burde udelukkes for livstid, det er unfair for alle andre spillere, der gør det rette og er rene, siger canadieren til tennismediet TRT World.

- Jeg synes, at WTA sender et forkert signal til de unge. Snyd, og så står vi klar med åbne arme. Hun er ikke længere en spiller, som jeg ser op til. Det har ødelagt det for mig.

Sharapova træder ind på banen i Stuttgart onsdag og genoptager karrieren. (Foto: AP)
Sharapova træder ind på banen i Stuttgart onsdag og genoptager karrieren. (Foto: AP)
 

Canadieren, der er tidligere Wimbledon-finalist og i 2014 opnåede sin højeste rangering på verdensranglisten som nummer fem, følger dermed i strømmen på tidligere og nuværende spillere, der er meget kritiske over Sharapova.

Den nu 30-årige Sharapovas comeback har været omgivet af stort palaver, fordi reglerne blev bøjet, så hun kunne vente med at træde ind i turneringen i Stuttgart, til hendes karantæne var udløbet.

Flere konkurrenter og prominente navne i tennisverdenen har også udtrykt harme over, at Sharapova har fået tildelt wildcard til flere store turneringer.

De mener i stedet, at hun skal arbejde sig op fra bunden. Sharapova har mistet sine point på verdensranglisten i karantæneperioden.

Dyr doping: Sharapova har mistet ufatteligt mange millioner

Tilbage efter doping-dom: Udskældt Sharapova sejrer i comeback

'Der er forskel på en pillespisende smuk blondine og en skaldet cykelrytter'

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind