Hård modstander klar til Wozniacki

Den danske tennisspiller har revanche til gode i opgør mod 18-årige schweizer ved WTA-turnering i Canada

Caroline Wozniacki skal op imod Belinda Becic (Foto: AP)
Caroline Wozniacki skal op imod Belinda Becic (Foto: AP)

Med bare få uger til US Open i tennis gælder det for Caroline Wozniacki om at få skærpet kampformen, og danskeren kommer på hårdt arbejde i sin første kamp ved denne uges WTA-turnering i Montreal i Canada.

Wozniacki træder først ind i anden runde af turneringen, og natten til onsdag er hendes modstander blevet fundet. Det bliver den fremadstormende Belinda Bencic, der besejrede hjemmebanefavoritten Eugenie Bouchard i tre sæt.

Den 18-årige Bencic har to gange besejret Wozniacki, mens danskeren er noteret for en enkelt sejr mod schweizeren - i Istanbul Cup for godt et år siden.

Se også: Wozniacki og Williams joker: Vi er helt ens

Se også: Trods Sharapova-afbud: Forfærdelig lodtrækning for Wozniacki

I Indian Wells i marts i år vandt Bencic i to sæt, og i opvarmningsturneringen i Eastbourne til dette års Wimbledon trak verdensranglistens nummer 20 også det længste strå, da Wozniacki måtte opgive at fuldføre kampen.

Det topseedede Serena William måtte slide i det for at komme videre i Montreal. Amerikaneren tabte første sæt til Flavia Pennetta, men fik så styr kampen og vandt de næste sæt med cifrene 6-3 og 6-0.

Caroline Wozniacki fik en skidt start på anden halvdel af sæsonen, da hun i sidste uge som topseedet blev slået ud allerede i første runde af WTA-turneringen i Stanford, USA.

16 kommentarer
Vis kommentarer