Helt vanvittigt med Carolines bikinibilleder

- Det er toppen af poppen. Det er sådan noget, alle amerikanere vil være med i. Sådan lyder det fra sponsorrådgiver Simon Bastiansen om Caroline Wozniackis optræden i Sports Illustrateds Swimsuit Edition

Carolines brand er 'hot' igen. Her filmet under ferie i Miami med veninden Serena Williams. (Video: Splash)

Som Ekstra Bladet kunne fortælle tidligere mandag, så optræder Caroline Wozniacki i den nyeste udgave af magasinet Sports Illustrateds Swimsuit Edition, der rammer USA i dag.

Tennisspilleren optræder i endnu ikke offentliggjorte bikinibilleder i det amerikanske magasin, og hun jubler over sin egen deltagelse i det populære magasin. Læs hele hendes reaktion her.

Det kan hun også gøre med god grund. Det fortæller sponsorrådgiver i posterscopeLIVE, Simon Bastiansen til Ekstra Bladet.

- Det er helt vanvittigt. Det er toppen af poppen. Det er sådan noget, alle amerikanere vil være med i. Samtlige cheerleaders på de store hold i NFL, og hvor de ellers er, supermodeller, fotomodeller, sportsstjerner. ALLE. De vil give deres højre hånd for at være med i det magasin. Det er noget, du bliver spurgt om. Det er altså ikke noget, du ansøger om.

- Det giver sig selv, at du selvfølgelig skal have et smukt ansigt og en god krop. Men det er altså kun de største sportsstjerner, der får lov til det. Så man skal have en ordentlig trackrecord. Det kan Caroline Wozniacki godt være tilfreds med.

Derfor viser tennistøserne sig frem på nettet

Hvad betyder de billeder for hendes karriere?

- Det er jo så den næste ting. Der starter du lige en ny maskine op - big time. Igen bringer hun sit navn på forsiden, ikke via tennis, men via et mediestunt, om man vil. De sociale medier kommer til at eksplodere, når billederne kommer ud. Det er jo guf for de sociale medier. Det kommer til at køre den næste måned.

- Hun holder sit brand brandvarmt ved at lave det her stunt. Og så er det jo en kærkommen lejlighed til at bringe både før, under og efter-billeder af fotoseancen på de sociale medier. Så hendes karriere udenfor tennisbanen lever endnu en gang i bedste velgående. Det er manager og sponsorer kun glade for.

Caroline er ikke bleg for at optræde i bikini i andre sammenhænge (Foto: All Over)
Caroline er ikke bleg for at optræde i bikini i andre sammenhænge (Foto: All Over)
 

Hendes værdi er i forvejen høj. Hvilken betydning har det for den?

- Den bliver jo turbo-boostet. Det er jo ikke Eurowoman, det her. Med al respekt for Eurowoman, som mange danskere håber på at komme på forsiden af, så er Sports Illustrated bare det ypperste. Det er kæmpe, kæmpestort. I Danmark tænker man måske bare, at det er sådan et sportsblad, hvor de lancerer nogle kønne kvinder i badedragt...

- Men der er så meget hype omkring det blad, og det har der været igennem så mange år. Det er jo den ene legende efter den anden, der har optrådt i bladet. Bare det at kunne sætte kryds på sit CV og have været med i magasinet. Det fortæller dig, at du er super hot og brandvarm.

Se billedet: Afslører de afklædt Wozniacki her?

Kan hun nå videre end det her?

- Det er et godt spørgsmål. Altså, det kan hun godt. En ting er at komme derop. Noget andet er at blive deroppe. Vi så det senest med New York Maraton. Hvad bliver det næste? Det stiller nogle forventninger og krav til hende. Hun har sat barren meget højt.

Er det her blot med til at understrege, at hun er Danmarks største sportsnavn?

- Glem det. Jeg kan ikke engang få øje på nogen, der er i nærheden af Caroline. Ingen. Det kan godt være, at Mikkel Hansen er med i Hummels nye katalog i Sportsmaster. Men forget it. Hun er i en liga for sig, siger Simon Bastiansen.

Caroline Wozniacki selv er rejst til New York for at være med til at promovere den seneste udgave af Sports Illustrated. Et magasin, hvor hun altså selv spiller en rolle.

I 2013 viste Caroline Wozniacki sig frem i sin JBS-kollektion

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter