Her bliver Caroline storhyldet: Jeg sov kun halvanden time

Søndagen stod på sejltur og champagne i Melbournes botaniske have for den danske Australian Open-vinder

Tennisstjernen Caroline Wozniacki blev søndag fejret med manér i Melbournes botaniske have efter sin triumf i Australian Open.

Her blev den 27-årige dansker sejlet rundt på havens lille sø med vindertrofæet om bord.

Bagefter poppede Wozniacki også en champagne og satte ord på lørdagens bedrift, hvor hun i en nervepirrende finale slog rumænske Simona Halep i tre sæt.

- Det er stadigvæk meget surrealistisk.

- De sidste ti timer eller deromkring har været vanvittige, og der sker meget omkring mig.

- Jeg har sovet halvanden time i nat, så det er ikke så meget. Jeg er overvældet, spændt og lykkelig. Det er en blanding af mange forskellige følelser, siger Wozniacki til turneringens hjemmeside.

Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix
 

Danskeren har været professionel tennisspiller i mere end ti år og for det meste tilhørt verdenstoppen. Frem til lørdag var det dog aldrig lykkedes at vinde en grand slam-turnering.

- Det er noget, jeg har drømt om, siden jeg var en lille pige. Så det betyder meget for mig at være her nu og have det her trofæ i hænderne.

- Det var svært at falde i søvn, for der var mange ting, der gik gennem tankerne - nummer et i verden og grand slam-vinder. Det kunne ikke være bedre lige nu, siger hun.

Ud over titlen og en præmiecheck på 19,4 millioner kroner overtager Wozniacki førstepladsen på verdensranglisten.

Det var en champ, men der var overskud til at juble med champagneproppens flugt over botanisk have. Foto: AP Tennis - 28. jan. 2018 - kl. 07:29 Champagne-Caroline dagen derpå: Jeg spiller resten af sæsonen

Se også: Wozniackis første træner: ’Jeg har aldrig tvivlet på hende’

Se også: Stolt Piotr: Det her må stoppe snakken!

TV: Se højdepunkterne fra den fantastiske finale her:

5 kommentarer
Vis kommentarer