Her er Wozniackis comeback-modstander

Caroline Wozniacki skal i sin første kamp på græsset i Nottingham møde Cagla Buyukakcay, verdens nummer 83

Caroline Wozniacki er tilbage efter to en halv måneds pause. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki er tilbage efter to en halv måneds pause. (Foto: AP)

Tyrkisk modstand venter, når den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki i næste uge spiller sin første kamp i to og en halv måned.

Lodtrækningen til græsturneringen i Nottingham formede sig sådan, at Wozniacki i sit comeback skal møde Cagla Buyukakcay i første runde.

Wozniacki, der er faldet til en placering som nummer 34 på verdensranglisten, har aldrig tidligere mødt Buyukakcay, der rangerer som nummer 83 i verden. Opgøret er ikke sat på programmet mandag.

Caroline Wozniacki er omsider parat til sit comeback. (Foto: AP) Tennis Wozniacki gør comeback på græsset i Nottingham

Skulle Wozniacki klare den første opgave, skal hun i anden runde møde enten esteren Anett Kontaveit eller Lauren Davis fra USA.

Wozniacki pådrog sig en ankelskade i april og har ikke været i kamp siden. Hun måtte senest melde afbud til French Open med henvisning til, at hun stadig ikke var i stand til bevæge sig i tilfredsstillende grad.

Cagla Buyukakcay bliver første forhindring på Caroline Wozniackis vej mod et succesfuldt comeback. (Polfoto)
Cagla Buyukakcay bliver første forhindring på Caroline Wozniackis vej mod et succesfuldt comeback. (Polfoto)
 

Nu håber hun at få revanche ved den næste grand slam-turnering, Wimbledon, der begynder i slutningen af juni.

Senere på sommeren håber hun at skulle deltage ved OL. Wozniacki er blevet udpeget til dansk fanebærer i Rio, men det er uvist, om hun får lov til at stille op ved legene, da hun ikke har overholdt de formelle krav om at stille op i et vist antal Fed Cup-turneringer.

Derfor håber hun at få dispensation til at deltage.

Caroline Wozniacki har været på et hemmeligt photoshoot med mandemagasinet Esquire. Billedet her er fra det stort anlagte release-party i New York, hvor tennisdarlingen sidste år blev præsenteret som Sports Illustrated swimsuit-model. (Foto: Twitter) Tennis Caro viser hud i ny udfordrende fotoserie

Caroline Wozniacki er af amerikanske medie blevet kåret til den lækreste OL-atlet gennem tiden. (Foto: Finn Frandsen) Tennis Midt i krisen: Wozniacki kåret til lækreste OL-atlet nogensinde

12 kommentarer
Vis kommentarer