Annonce:
Annonce:

Holger Rune færdig i Metz

Holger Rune var bagud i andet sæt, men slog fornemt tilbage. Det var bare ikke nok i tredje sæt

Holger Rune kunne ikke stille noget op imod sin doublemakker fra US Open, Alexander Bublik. (Arkivfoto).
 Foto: Andres Kudacki/Ritzau Scanpix
Holger Rune kunne ikke stille noget op imod sin doublemakker fra US Open, Alexander Bublik. (Arkivfoto). Foto: Andres Kudacki/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Tennis

Holger Rune så kortvarigt ud til at være på vej mod et imponerende comeback, men er færdig i ATP 250-turneringen i Metz.

Mod sin doublemakker fra US Open tidligere på måneden, kasakhiske Alexander Bublik, tabte danskeren fredag aften kvartfinalen med 3-6, 7-5, 4-6.

Holger Rune var nede i sækken efter et svært første sæt, men i andet sæt vendte han et truende nederlag til sætsejr og sørgede for et afgørende tredje sæt.

Også her så det kortvarigt godt ud, fordi Bublik klokkede rundt i det og lavede fejl på fejl. Men den stærkt servende kasakher samlede sig og eliminerede danskeren.

Faktisk så det lovende ud for Holger Rune i de første partier af fredagens kvartfinale, hvor han havde succes med sine stopbolde. Men han slog bare ikke til, når Bublik var på hælene.

Annonce:

Bublik stak derimod kniven ind, da Runes indledende momentum forduftede. Med et servegennembrud spillede kasakheren sig i front med 4-2.

Derefter gik det stærkt. Bublik var overlegen, og efter 32 minutter vandt han sættet i kontrolleret stil.

Andet sæt fik en kaotisk start. Først tabte Holger Rune sit serveparti, men slog tilbage og kom på 1-1. I sit andet serveparti kom danskeren foran med 40-0, men smed det hele på gulvet og blev brudt igen.

Længe så det ud til, at slaget var helt tabt, men nede med 4-5 løftede Rune sit spil. Bublik sløsede og lavede flere fejl, og med stor fight vandt Rune fire partier i træk og snuppede sættet.

Kasakheren fortsatte med at lave fejl i begyndelsen af tredje sæt. Han var tydeligt frustreret, og Holger Rune så ud til at trives i situationen, hvor han var mentalt ovenpå. Men momentum vendte igen.

Ved stillingen 2-2 fandt Bublik fatningen og brød Holger Runes serv. Derefter var der ikke så meget at rafle om. Kasakheren kørte sejren i garagen uden synderlige problemer.

Annonce:

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Fik du læst?

Federer-fest afbrudt: Mand satte ild til sig selv

Legendarisk afskedskamp: - Historisk øjeblik

Davis Cup-herrer skal møde Indien i oprykningskamp

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: