Annonce:
Annonce:

Holger Rune stoppet af uvejr

Den danske tennisspiller Holger Rune må vente til fredag med at komme i aktion i Washington D.C

Annonce:
Følg Tennis

Den danske tennisspiller Holger Rune skulle torsdag have mødt amerikaneren Jeffrey John Wolf ved ATP-turneringen Citi Open i Washington D.C., men kampen mellem de to er udsat til fredag.

På grund af tordenvejr i den amerikanske forbundshovedstad lokal tid er alle aftenens igangværende og planlagte kampe aflyst.

Det fremgår af turneringens hjemmeside kort før klokken 22.00 lokal tid.

Forinden havde et voldsomt uvejr med lyn, torden og regn ført til flere spilafbrydelser.

I en park nær præsidentboligen Det Hvide Hus blev fire personer torsdag ramt af lyn. Alle fire, to mænd og to kvinder, er i kritisk tilstand blevet bragt til behandling på et hospital.

Tordenvejret kom efter en hed dag i Washington D.C. med over 32 graders varme. På grund af høj luftfugtighed føltes det ifølge meteorologer nærmere som 40 grader, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Annonce:

Stoppede dårlig stime
Sent på dagen drev en storm med voldsom torden ind over byen.

Det er endnu ikke oplyst, hvornår Holger Rune skal spille fredag. Teenageren har siden French Open, hvor han spillede sig blandt de sidste otte, været inde i en periode med syv nederlag på stribe.

Den dårlige stime fik Rune sat en stopper for denne uge med en sejr over franske Benoît Paire i anden runde ved Citi Open.

Vinder Rune kampen mod det unge amerikanske talent J.J. Wolf, er han klar til kvartfinalen. Her bliver modstanderen enten den førsteseedede Andrey Rublev fra Rusland eller amerikaneren Maxime Cressy.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

FIFA’s forbryderalbum – One Dollar Jack

Blodbold med bonusepisode 1

Jan Jensen og Knud Brix gennemgår nogle af de mange gangstere, forbrydere og korrupte mænd, der ikke har været plads til i de foregående afsnit. Derfor har Jan Jensen taget forbryderalbummet med, for listen er lang. 

Annonce:

Jack Warner fra Trinidad Tobago sad i 30 år i FIFA’s eksekutivkomité og var bedste ven med Sepp Blatter. Men til sidst blev grådigheden for stor. Warner blev knaldet i 2011, er efterlyst af Interpol, men skjuler sig stadig i Trinidad med de hundredvis af millioner af kroner, som han har stjålet fra fodbolden.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: