Annonce:
Annonce:

Holger Rune undskylder homofobiske udråb

Den danske tennisspiller Holger Rune tager afstand fra sine egne homofobiske udråb under en tenniskamp. - Jeg er vanvittigt ked af det, lyder undskyldningen

Holger Rune er ked af, at han fik brugt nogle homofobiske skældsord, han ikke mente noget af. Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix
Holger Rune er ked af, at han fik brugt nogle homofobiske skældsord, han ikke mente noget af. Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Tennis

Det var skidt - og han ved det.

Danske Holger Rune fik lørdag slynget lidt for mange eder ud, da han spillede semifinale ved challengerturneringen i italienske Biella. En turnering, han rent faktisk vandt, da han søndag slog argentinske Marco Trungelliti i finalen,

Det var ikke bare uskyldige bandeord, den 18-årige dansker kastede om sig, men deciderede homofobiske tilråb rettet mod sin argentinske modstander, Thomas Etcheverry:

- Din kusse-spiller, mand. Du kan kraftedeme ikke noget selv. Du går bare og spiller bøsserøv, lød det fra danskeren, der kort efter fulgte op med:

- Alléz, bøsse, efter en vundet bold.

Søndag efter finalesejren - da klippet fra dagen før var gået Danmark rundt, erkendte Holger Rune over for TV 2 sin fejl og tog afstand fra sine bemærkninger.

Annonce:

- Jeg elsker forskelligheder. Jeg har ingenting imod bøsser og lesbiske. Ingenting. Det var bare lige i momentet. Jeg kunne lige så godt have sagt tissemyre, vasketøj, pis eller noget helt andet. Det var slet ikke for at såre ham eller såre nogen overhovedet.

- Når man står i semifinalen og er stresset i momentet - ikke at det er en undskyldning - så kommer der nogle gange nogle forfærdelige ting ud af ens mund. Men det er jeg vanvittigt ked af. Jeg er meget ked af mit sprogbrug, og jeg har ikke ment de ting, jeg har sagt. Jeg mente ingenting med det. Jeg var bare sur og frustreret, siger Holger Rune til TV 2 Sport.

Han pointerer, at det er helt fair, at folk på de sociale medier har været så kritiske over for ham, da han gik langt over stregen. Og så håber han, at man kan acceptere hans undskyldning.

Klar til EM-manager? Eksperten peger på to mulige point-magneter til spotpris!

Søndag nat sender Ekstra Bladet eksklusivt boksebraget mellem Floyd Mayweather og Logan Paul. Bliver det til bøllebank, sensationelt nederlag eller ren skandale? Udover hovedfighten er der flere andre kampe. SE MED HER (Ekstra Bladet+)

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU
Annonce:
Annonce: