Annonce:
Annonce:

Holger skreg til sin boks: - Det var frustrationer

En misset breakbold på et afgørende tidspunkt fik Holger Rune op i det røde felt

Foto: ERIC GAILLARD/Ritzau Scanpix
Foto: ERIC GAILLARD/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Tennis

Det så ud til, at Holger Rune blot var få slag væk fra at sikre sin anden Masters 1000-titel.

Danskeren havde en gylden mulighed for at bryde Andrey Rublev ved stillingen 4-1 i tredje sæt, men russeren fik afværget bruddet, og det fik Holger Rune op i det røde felt.

Fra bænken skreg danskeren op til sin boks 'help' og 'give me something'.

- Når man står i momentet i tredje sæt i en kæmpe finale, så er der frustrationer, siger en tydeligt skuffet Holger Rune til Ekstra Bladet efter finalenederlaget i Monaco.

Få minutter efter råberiet, tyrede Holger Rune to bolde op på tilskuerrækkerne. En situation, som han også blev spurgt ind til.

- Jeg synes, vi fokuserer meget på alt det, jeg gør forkert i forhold til alt det, jeg gør rigtigt, lød det kortfattet fra danskeren, der selv pointerer det positive, han kan tage med fra turneringen.

- Det var en god første turnering på grus. Jeg kom godt i gang. Jeg har spillet nogle gode kampe mod nogle gode spillere. Jeg har fået noget selvtillid ind i mit spil igen.

- Jeg er positiv. Jeg kan godt lide at spille på gruset. Jeg havde chance for at vinde finalen i Masters 1000 i den første finale i turneringen. Så det er helt klart positivt, siger Holger Rune.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:

... Se billederne

Annonce:
Annonce:
Annonce: