Hov...er det ikke Wozniacki med sin NFL-date?

J.J. Watt er i Paris - og spottet på gaden med en dansker...

Wozniacki og Watt spottet på gaden i Paris. (Privatfoto)
Wozniacki og Watt spottet på gaden i Paris. (Privatfoto)

Det er en måneds tid siden, Caroline Wozniacki uden at fortrække en mine lod sig fotografere sammen med Houston Texans' enorme defensive end J.J. Watt nær hjemmet på Fisher Island i Florida.

Nu er kontinentet et andet, men hovedpersonerne de samme.

Lørdag spottede en hurtig fan de to sportsstjerner sammen i Frankrigs hovedstad Paris.

Hvorvidt der er kærlighed i luften er endnu uvidst, men skulle det være tilfældet, er romantiske Paris jo ikke just noget dårligt sted at tilbringe sin tid, selvom den ene part alt andet lige må have tankerne på det røde grus, der de næste par uger danner grundlaget for årets anden Grand Slam-turnering.

Ekstra Bladets mand i Paris fangede Caroline Wozniacki på Roland Garros-anlægget lørdag og spurgte ind til J.J. Watt.

Men den danske tennis-stjerne var vanen tro ikke meget for at forklare eller uddybe.

- Ingen kommentarer, kom det kort fra den femteseedede Wozniacki.

Det er ikke længere siden end påsken i år, hvor de to blev spottet sammen for første gang.

Drøn-hård lodtrækning
Det skete ved college-finalen i basketball, hvor de sad ved siden af hinanden og hyggede sig. De billeder, der blev taget af dem dengang, var ikke længe om at finde vej til alverdens sociale medier og netaviser.

Kort tid efter lagde en pige så et billede på Instagram, hvor hun har foreviget sig selv i Florida med de to stjerner.

Wozniacki og NFL-superstjerne sammen i rigmands-paradis

Det skete forholdsvis kort tid efter billeder af hende sammen med en anden NFL-profil, Ryan Kerrigan fra Washington Redskins.

Wozniacki og Watt til college-basket sammen i begyndelsen af april. (Foto: AP)
Wozniacki og Watt til college-basket sammen i begyndelsen af april. (Foto: AP)
 

Hvor det ser ud til, at der er amoriner i luften i Paris, var lykkens gudinde omvendt ikke med Caroline Wozniacki, da der fredag blev trukket lod til French Open.

Danskeren er favorit i 1. runde mod italienske Karin Knapp, der er nummer 48 i verden. Knapp kommer dog med lommen fuld af selvtillid. Så sent som lørdag strøg hun til tops ved WTA-turneringen i Nürnburg efter sejr i tre sæt over landsmanden Roberta Vinci.

Skulle Wozniacki gå videre fra den kamp, venter Julia Goerges og Jelena Jankovic sandsynligvis i de næste runder, mens 4. runde sandsynligvis bliver enten Andrea Petkovic eller Sara Errani.

Herefter er det slut med opvarmningen, for blandt de 16 spillere i den øverste gruppe, som Wozniacki kan møde i en eventuel kvartfinale ligger tre af de værste modstandere, hun overhovedet kan have mareridt om: søstrene Williams OG Victoria Azarenka.