Annonce:
Annonce:

Hudfletter Wozniacki for bikini-fotos: Smagløst!

- Det virker nedværdigende at posere nøgen, og det forringer hendes status som en hårdt kæmpende atlet.Danmarks bedste tennisspiller bliver for andet år i træk kritiseret for at posere nøgen i Sports Illustrated

Wozniackis frække bodypaint-billeder vækker ikke begejstring hos alle. (Foto: AP)
Wozniackis frække bodypaint-billeder vækker ikke begejstring hos alle. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Tennis

Caroline Wozniackis tenniskarriere går ikke som smurt i olie for tiden - tværtimod.

Danmarks bedste tennisspiller befinder for første gang siden august 2008 udenfor Top 20. De seneste nederlag i første kamp i såvel Melbourne som Skt. Petersborg, bidrager sammen med denne uges afbud til den store turnering i Dubai, til endnu et markant ranglistedyk for Caroline Wozniacki, der snart vil befinde sig på en skuffende 22. plads.

Men danskeren har alligevel fundet andre måder at skabe store overskrifter på.

Det anerkendte magasin Sports Illustrated hyrede for anden gang den 25-årige tennispige som model i bladets badetøjsnummer. Denne gang er det dog en meget mere vovet foto-session, som Wozniacki har begivet sig ud i i forhold til sidste år.

I magasinet optræder hun i intet andet end kropsmaling, og danskeren har selv stolt vist flere billeder frem på sin egen Instagram-profil.

Annonce:

Tennisfans rundt om i verden har hovedsageligt reageret positivt over de frække Wozzy-billeder, men det er ikke alle, der er lige begejstrerede.

Fionola Meredith, fast klummeskribent på The Guardian og Belfast Telegraph, kritiserer Wozniacki i hårde vendinger for at have et behov for at

profilere sig selv med nøgenbilleder, når hun er en populær og dygtig tennisspiller.

- Jeg må indrømme, at jeg er meget skuffet over billederne. Det virker nedværdigende at posere nøgen under et lag makeup, og det forringer hendes status som en hårdt kæmpende atlet, når hun står der foran kameraet som en anden topmodel.

-  Det er som om, at hendes store tennis-resultater ikke tæller meget i sammenligning med at se lækker ud for mændene. Det er desperat, og det gør mig trist, skriver Meredith, der specialiserer sig i kønsroller, i Belfast Telegraph.

Annonce:

Klummeskribenten understreger, at det naturligvis er Wozniackis eget valg at stille op til en foto-session, og i princippet kan hun være ligeglad med andres meninger.

Og det er naturligvis også en mulighed - pointerer hun -  at den ydmygende oplevelse ved at blive droppet over sms af eks-kæresten Rory McIilroy stadig ligger i baghovedet hos danskeren - og de nye, vovede billeder dermed er et forsøg på at vise sin stolthed og triumfere ved at posere afklædt.

- Der er ikke noget galt med, at kvinder ser sexede ud og agerer sådan, hvis de gerne vil vise magt og begær. Men jeg er ikke overbevist om, at den rigtige måde at gøre dette op er at posere med små trusser - eller mindre - i Sports Illustrated, skriver hun.

Det helt store problem for Wozniacki er, at du ikke vil se store mandlige tennis-stjerner gøre det samme for at få opmærksomhed, understreger Meredith.

Annonce:

- Helt seriøst, kan du forestille dig Andy Murray stiller sig an foran fotografen med nogle få streger på kroppen, der lige akkurat dækker de ædlere dele? At han løfter hænderne over hovedet, kigger sig over skulderen og kigger intenst i kameraet til vores fornøjelse? Nej, tænkte det nok. Det kommer aldrig til at ske, og det er derfor at Caroline Wozniackis tilsyneladende rebelske opførsel ikke er andet end smagløs følgen med strømmen, skriver hun og tilføjer tørt:

- Men nyd det da, hvis du godt kan lide den slags.

Sidste år slap Wozniacki heller ikke fra hård kritik, da hun for første gang poserede i Sports Illustrated.

Artiklen fortsætter under videoen

Se lanceringen og de frække billeder af Caroline Wozniacki i Sports Illustrated 2015

Danskerens deltagelse i Sports Illustrateds swimsuit-udgaven blev hos samme irske avis savet midt over og udlagt som et desperat forsøg på hævn over sin eks-forlovede Rory McIlroy.

Angriber 'desperat' Wozniacki: Bikini-billeder ligner hævn

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: