Hun gik helt ned mod Wozniacki: Overraskede alle efter kampen

Den unge kroat, der lige havde lidt det smerteligste af alle nederlag, mødte pressen med bemærkelsesværdigt overskud til også at rose Wozniacki

Jana Fett i aktion mod Caroline Wozniacki onsdag. Foto: AP
Jana Fett i aktion mod Caroline Wozniacki onsdag. Foto: AP

MELBOURNE (Ekstra Bladet): Den lille presseflok havde forventet at møde en knust Jana Fett. For kunne hun være andet efter lige at have brændt verdens største straffespark på Rod Laver Arena mod verdens nummer to?

Ja, det kunne hun faktisk. Den 21-årige kroat var både fattet og sagligt analyserende. Og hun havde oven i købet overskud til at rose sin overkvinde, danske Caroline Wozniacki.

- Good job, sagde jeg til hende, refererede hun med et lille smil.

- Jeg blev en smule anspændt ved 1-5 og begyndte at lave nogle fejl. Hun spillede også lidt bedre og missede vel ikke en bold resten af kampen.

- Selv var jeg ikke så aggressiv som hidtil, og det gjorde forskellen. Til sidst vidste jeg ikke, hvad jeg skulle gøre.

- Tænkte du på, hvor tæt du var på at slå sådan en som hende på så stor en scene?

- Selvfølgelig begyndte jeg at tænke, hvad jeg var ved at gøre, og så blev jeg anspændt. Jeg må bare lære af det og gøre det bedre næste gang.

Var frustreret
De 26 minutter, der gik mellem hendes to matchbolde og kampens sidste bold, mens danskeren åd ad hendes forspring, havde selvsagt ikke været sjove.

- Jeg var frustreret, for jeg vidste ikke længere, hvad jeg skulle. Hun missede ikke længere, mens jeg ikke følte mig tilpas længere.

- Jeg prøvede at lade være med at tænke for meget på det, men det var stort at være på Rod Laver og møde en andenseedet. Jeg synes, at jeg håndterede det fint indtil slutningen, og jeg var ikke nervøs i starten.

- Kan du tage noget med dig alligevel, når du var så tæt på at slå en spiller som hende?

- Det er fantastisk at være så tæt på at slå en topspiller, men der er stadig en forskel. Hun begyndte at spille bedre, jeg blev anspændt. Hun lavede esser, jeg lavede dobbeltfejl.

Selvfølgelig var det også det værste nederlag i Jana Fetts unge karriere.

- Men jeg er alligevel glad for min attitude, for jeg kæmpede for alle point og prøvede mit bedste.

Se Jana Fett smide sejren væk mod Caroline Wozniacki. TV: SNTV

Lettet Caroline: Det så rimelig sort ud

Wozniacki videre efter vanvittigt comeback